5 062    7    0  

Hjelmlue

 135     0
Etter diskusjoner på jobben, så har jeg fått i oppdrag av arbeidsgiver å finne nye hjelmluer til arbeidshjelmene våre.. De vi har nå dekker etter min mening for lite i pannen, på kinnene og alt for lite i nakken.. Bor omtrent på nordpolen hvor tempen om vinteren fort kan bli 20 blå.. Sier seg selv at det kan bli småkjølig hvis du legger til en frisk bris.. Vi bruker Univern Style 600 hjemler og Univern sine hjelminnlegg.. Noen som kan anbefale gode varme hjelmluer for utendørs bruk?? Gjerne i skinn, men ikke ett absolutt krav..

HSt
   #1
 29 612     Lillestrøm kommune     0
Nå arbeider jeg ikke ute men jeg er vintersyklist,  jeg bruker Stormberg Vidda fjellue som går under hjelmen. Samt ull-halsen deres (som sist jeg var inne kun fantes i small, håper den kommer tilbake i alle størrelser).  Det hjelper utrolig godt å få noe som ikke er kunstoff som kan trekkes godt opp.  Om dette passer for dere i byggebransjen får dere prøve.

Ellers har jeg fra et overskuddslagersalg forsvarets ull-finlandshette på lur når det blir alt for ille, når hanskene sprakk pga stivt stoff i kulda i fjor så var denne på  ;D
   #4
 2 476     0
Akkurat, ja. Ser likevel for meg at Forsvarets balaklava under en sånn kan funke bra...
  (trådstarter)
   #5
 135     0
Har prøvd med en tynn balaclava som jeg bruker under scooterhjelmen, det blir fort trangt, da hjelmluene ikke er veldig romslige.. Beste alternativ hittil er buff som jeg trekker opp i nakken.. Det fungerer ok, men ikke optimalt på vindfulle dager..