16 420    17    1  

Hørselvern med radio

 137     Son     0
Skal ha meg hørselvern med radio,og lurer derfor på om det er noen med erfaringer der ute?Tenker da på forskjellige modeller og produsenter.Hvor får man best pris?

   #1
 1 096     Skjetten     0
Om du ofrer 1200 på høreselvern, og kjøper deg Peltor Alert... SÅ kommer du ikke til å angre... Aktiv lyddemping i de samt radio.

Da hører du "alt" bortsett fra de skadlige lydene... Samtidig som du kan guffe radioen når du vil det Smile
Signatur
   #2
 19     Birkeland     0
Problemet med Peltor sine hørselvern er jo at radioen ikke kapslet inn, det er bare den tynne skumgummien mellom øret og radioen. Mange reklamasjoner når det er varmt (svette) og når det regner...
   #3
 1 096     Skjetten     0
Hatt mine i snart 2 år nå. Settet jeg hadde før der igjen hadde jeg også 2 år.

Begge gangene har de blir "drept" av bilen, da de datt ut når jeg pakket etter arbeidsdagen.

Men jeg styrer unna peltor alerten på de mest regntunge dagene da, da finner jeg frem noe gammelt dritt uten verken batterier eller radio i Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 137     Son     0
Det blir jobbing innendørs,så regn vil ikke bli noe problem.Hvis man ikke skal kjøpe Peltor,hva skal man kjøpe da?Og hvor?
   #5
 19     Birkeland     0
Det aller meste er tålig bra. Hørt mye dårlig om plastbøylene til 3M og andre produsenter, men samtidig hørt av andre som har samme hørselvern at de er "evigvarende". Vet at Wenaas sine "inhouse" har innkapslet radiodel samt herdet plastbøyle, så de skal være gode.
   #6
 1     Sandefjord     0
Hei,
Har jobbet i anleggsbransjen i 15 år nå. Og jeg har prøvd en del Høreklokker med radio. Peltor er definitivt det beste du kan få tak i ! De tidligere modellene var litt dårlig med tanke på fukt inntrengning men dette er forbedret vesentlig . Kjøpte et par for noen måneder siden som du kan koble Ipod ! Gullverdt ! Blir litt lei P4, P3 ogv etter en stund !
Lykke til og Rock and roll!!!
   #7
 1 103     0
3M, har hatt det siden 2004, måtte dog legge 2004 modellen på hylle ifjor høst etter 5 års trofasthet. Ny 3M ble innkjøpt. Har også Peltor og Wurth men synes de blir litt klumpete.

   #8
 7     Enebakk     0
Har et par peltor jeg kjøpte for 3-4 års siden med bare radio i, ingen ekstra fancy greier og de har tålt utrolig mye  ;D

Kliss våte hver gang det regner, detti ned fra stilas flere ganger og bare batteri dekslet er ødelagt.
Men nå er de dessverre så slitt at det er snart på tide med noen nye, blir nok peltor denne gangen også.

Og trodde Wurth sine var 3M? Wurth lager jo ikke noe selv, bare farge og logo  Wink
bex
   #9
 4 297     Østlandet     0
proffpartner har nå tilbud på peltor til 495+moms.  meget billig egentlig :D 
Signatur