110    2    0  

Tips til / erfaring med motorassistert åndedrettsvern

 194     0
Eg har noko skjegg i trynet og kan difor ikkje nytte meg av standard pustemaske. Er difor på utkikk etter motorassistert åndedrettsvern slik at eg skal halde sprøytemidla som skal nyttast borte frå lunger og kropp. Det vert sikkert også nytta til diverse støvarbeid seinare.

Har sett litt rundt på forskjellige løysingar, men ynskjer innspel frå dykk som har vore borti slikt tidlegare. Eigentleg ville eg ha meg halvmaske då eg har briller, men ser ut som det ikkje er så lett med motorassistert utgåve? 

Får ein tak i ok utstyr til ok pris, eller vert det kjempedyrt så snart det vert motor inne i biletet? 
Har dykk erfaring med merker/produkt dykk kan anbefale?

   #1
 2 571     Sørlandet     0
Bruker ofte 3m airstream (mye mulig de heter noe annet nå). På jobb det brukes og da i hjelmversjon med øreklokker. Når glasset/visiret er nytt glemmer man av og til at den er på, noe som er litt uheldig idet nan spytter snusen:D som ett pluss gir luftsirkulasjonen kjøling til ansiktet. Minuset er motoren man må ha i belte. Den er i veien om man jobber trangt og føles tung, men det er vanesak. Prismessig er jeg usikker men tipper 8-10k.

Veldig fornøyd men aldri prøvd noe annet da...
HSt
   #2
 29 646     Lillestrøm kommune     0
Jeg bruker også 3M systemet, husk at det er 2 typer en for bare partikler og en som har absorbsjondfilter som tar løsemiddeldamp o.l. Det finnes mange type hetter, det bør være mulig å få store rabatter på veil pris. Halvmaske er ikke mulig. Men tenger du ikke hjelmbeskyttelse finnes også tynne hetter