2 584    4    0  

Betsy sitt drømmehus - et forsøk på å tegne selv

 13     0
Ble inspirert av "mop321" og har tegnet 1. etg av det huset vi drømmer om å bygge.

I sokkel blir det 3 soverom, stort bad, vaskerom, bod og liten stue. Kontor tenker vi å gjøre om til soverom når vi blir gamle Smile

Hva synes dere????

   #1
 174     0


tusen takk for at du la ut linken.
Det er så morsomt å se hvordan andre tenker.

Her er noen tanker om planløsningen:
Koselig med sitteplass rett ved kjøkkenet.

Hva med å lage pasasje fra gjesterommet inn til badet? Du kan lett flytte baderomsinnredningen over på den andre veggen.

Er det noe spesiell grunn til at du bruker en bokhylle som vegg mellom kontoret/gjesterommet og stua? Eller er det bare en glipp og det skulle egentlig stå en vegg der?  :)
  (trådstarter)
   #2
 13     0
Hei - og takk for svar.

Når det gjelder den bokhyllen, skal det selvsagt være en vegg der - den har falt ut :)

Synes dette var en morsom måte å tegne hus på. Skal tegne sokkel-etasjen snart. Men - må man betale for å få sett tegninga i 3D???

   #4
 174     0
Ja det koster penger ca 30 dollar. Jeg har betalt og er langt fra fornøyd. Stadig noe problemer og 3D er ikke så mye å skryte av. Det kommer jo bare opp vegger og vinduer ikke innredningen.

Nå har det klikka for mine plantegninger. Min første etage har blitt borte og nå sitter jeg med to utgaver av 2etg. Har kontaktet folka via kontakt skjema men ikke hørt noe.

Er det noen andre slike programmer rundt og går?

Start gjerne en egne tråd. Ja jeg vet det er en slik tråd fra før, men jeg snakker om enkle programmer. Jeg er ikke så teknisk, gjerne et program som kan kjøres på MAC.