3,696    3    0  

Eget garderoberom ved inngang

 13     0
Hei

Vi tenker å bygge nytt hus i nærmeste fremtid. Vi har tenkt mye på planløsningen - og har kommet frem til at vi vil ha et eget stort garderoberom ved inngangen - og gjerne en ekstra "hverdagsinngang" inn i garderroberommet. Vi har erfart at med barn i huset, blir gangen og vaskerommet overfylt med sko, støvler og klær; spesielt på vinteren.  :o

Vi har planer om bad og vaskerom i sokkel - vegg i vegg. Mellom vaskerom og bad har vi ønsker om et rom eller skap med skyvedører. Der skal skittentøyskurven stå, samt oppbevaring av handklær m.m. Ser for meg dette som meget praktisk.

Noen som har erfaring med disse løsningene?

På hovedplanet ønsker vi stue, kjøkken, gang, garderoberom, bod, bad og kontor/soverom. I sokkel: 3 soverom, kjellerstue, bad, vaskerom, bod.

betsy

   #1
 290     0
Leste på diskusjon.no en løsning som jeg likte.

Vi har et bad i 2 etasje og vaskerom i kjeller, nå skal vi bygge ut og i den forbindelse fikk jeg et tips om å ha en "sjakt" fra 2 etajse og ned til vaskerom. Siden vaskerommet er rett under badet i andre etajse og vi også har et pipeløp som skal bort passer det som hånd i hanske.

Vi har et ganske stor inngangparti, men har ikke en stort nok garderobe, tror det er kjempelurt å ha en stor "walk in" eller garderobeskap.

/T
   #2
 174     0
Vi har også tenkt å ha et walk in skap i forbindelse med inngangen.
Vi har tenkt å bruke det til alt sånt som man gjerne ender opp med å slenge rundt på gulvet ved gangen, luer, vanter, sko, jakke og nok plass til gjeste jakker.

Vi ser for oss et rom på ca 5m2 med skyvedørsgarderobe.