10 493    11    0  

Hvordan kjøkken skal dere ha...?

 14     0
Slier veldig med å bestemme oss for kjøkken.
str på rommet, type fronter. øy eller ikke øy osv , osv.

hadde vært veldig moro å sett hvordan noen av dere har løst denne oppgaven..
er jo tross alt et ganske så viktig rom

   #1
 1 630     Villmarkstoppen, Malvik     0
Det var opprinnelig et ganske lite firkantet kjøkken på Nordbohus Espira'n vi valgte, men vi gjorde stuen mindre og kjøkkenet dobbelt så stort. Valgte vekk Sigdal-innredningen og kjøpte Ikea Lidingø istedet.
Her er noen bilder fra byggingen - har vel ingen ute fra da det var helt ferdig...

Ellers er det jo hustegningen da:
   #2
 339     Fræna i M & R     0
Kjøkken er etter mitt syn, husets hjerte. Det er som oftest der man sitter visst man har ett godt kjøkken.
Jeg å kjerringa er litt uenige når det gjelder utførelsen.... :o
men det ligger ann til ett norema eller drømmekjøkken.....

Er ene alternativet....
fikk ikke opp norema siden, men det er i noen lunde samme stil....

Vi skal ha kjøkken øy, men kun en liten vask på øya. Skal ikke bruke den til å ha kokeplate å sånt på den... Øya er "hellig"  Smile    Det er der jeg skal  sitte å kose meg, da gidder jeg ikke ha en stor kokeplate mitt i tryne..
Men alt er på tegnebrettet enda, men sjefen vet hva hun vil ha så da blir det det...hehe...
Signatur
   #3
 20     0
Vi hadde i utgangspuntet tenkt å ha et tradisjonelt L-forma kjøkken, veldig effektivt, men i siste liten fikk vi tegna et forslag med vaskeøy og stor spiseplass. Det blei mye koseligere og mer sosialt, mer et sted du blir sittende oftere. Men det blir smak og behag hva du velger..  ;)
Signatur
   #4
 339     Fræna i M & R     0

Vaskeøy, er det med en liten vask eller hele oppvaskkummen? og er det kombinert med spiseplassen?  nysgjerrig  Wink
Signatur
   #5
 298     0
Vi kjøpte et utstillingskjøkken fra Sivesind når de gikk konkurs før jul. Dro av gårde for å kjøpe herregårdsstil-kjøkken og kom tilbake med et helt moderne. hehe. Angrer ikke et sekund. Slipper å støvtørke og elsker utseende på det.  :D

Skulle egentlig ha L-formet kjøkken men endte med et galley-kjøkken med benker på hver side. Mye bra med å kjøpe utstillingskjøkken. Man får ofte halv pris og hvitevarer følger med, dessuten er det ofte mange ekstraløsninger etc som følger med. Mange utstillingskjøkken til salgs på finn.no.

http://www.snostorm.no/hus2.html
   #6
 1 943     0
Kjøkkenet er det viktigaste rommet for oss. Det blir også det største rommet. Det blir stort spisebord her, der vi reknar med at ungane kjem til å gjere lekser og at vi kjem til å jobbe når vi har heimekontor. Kjøkenet blir på den beste utsiktsplassen; vi ser ned på skog og vatn Smile Store vindu, nesten frå golv til tak trur eg blir bra (vi bygger murhus med stramme former).

Det blir heilt sikkert IKEA på oss. Det er billig, bra og ser bra ut Smile Har IKEA-kjøkken der vi bur nå og er fornøgd med det. Har ikkje bestemt oss for kva type kjøkken det blir; mørkt eller lyst. Ønsker meg ein vegg med høgskap (sikkert veldig trendy nå, men dog..). Skal ha ein plass dedikert til glutenholdig mat. Dvs. at heile kjøkkenet er glutenfri sone, med unntak av ein benkeplass der vi andre "normale" smører brødskivene våre. Greit å holde dei gifitige smulane på ein begrensa plass. Har glutenallergi på jentungen, så vi lagar det meste frå grunnen av.

Vi skal ha kjøkkenøy med kokeplate. Skulle gjerne hatt ein induksjonstopp med 6 kokeplater; nokon som veit om slike? Håpar også å få plass til ein liten vask i øya; til å skylle grønsaker og slike ting, samt nok plass til å bearbeide maten.

Ved spisebordet trur vi at vi skal ha eit glasskap i veggen med gjennomsyn inn til stova. Eit "hol" i murveggen med andre ord, med glashyller, glasdører og bakvegg i glas, slik at ein får gjennomsyn. Blir vitrine med lys i. Har ein del glas-ting med glade fargar; trur det kan bli fint! Smile

Ja, og så skal vi ha ein flatskjerm på veggen  ::)
   #7
 278     0
Hvis du ser på bildene i IKEAs kjøkken katalog, så har de vel et eksempel hvor de rett og slett  brukt to platetopper! De har jo den smale induksjonstoppen med 3 plater, så da kan jo det bli pent også, uten å ruve for mye...

   #8
 1 943     0

Hvis du ser på bildene i IKEAs kjøkken katalog, så har de vel et eksempel hvor de rett og slett  brukt to platetopper! De har jo den smale induksjonstoppen med 3 plater, så da kan jo det bli pent også, uten å ruve for mye...


ah, takk! Er induksjonstoppane til IKEA / Whirlpool bra skal tru? Får sjekke litt rundt Smile Kan vel legge kva som helst av toppar inn i eit IKEA-kjøkken.
   #9
 298     0

Jeg synes kombisettene til miele er fine. Da kan du lage så mange du har plass og råd til bortover.  :)

Smeg har en fin og du kan finne lignende hos mange leverandører. Husker ikke å ha sett noen med 6 plater.. Noen som vet?


Vi skal ha lik tupe som den fra smeg over, men fra siemens. Det fulgte med gass og ceramisk platetopp med kjøkkenet, men de har vi solgt. Blir induksjon i stedet.  :)


   #10
 278     0
Visst kan du bruke hvilke som helst platetopper i IKEA kjøkkenet! Men kanskje greit å bestemme platetopp først, så vet du hvilke krav som stilles til skapstammen?


Vet ikke noe om deres induksjonstopp, vi har nå en keramisk IKEA topp. Den runder 7 år nå - og vi er KNALL fornøyd.
Men vet vet jo at det vil komme svar her nå om hvor dårlig IKEA er, da det skjer i enhver tråd hvor IKEA kommer frem....