#12
 366     0
Trappa i vårt hus er ikke flyttet. Vi har bare byttet kjøkken og stue.
I vår verson av Lyngheim så er inngangen oppe. Så det er kun vi som skal på soverommene som skal bruke trappa. Gjester går på wc oppe, og gjester har i og for seg ikke noe nede å gjøre. Kun ungene sine venner ol, når de blir så store at de har venner med hjem. Men selv da er det egentlig litt ok å kunne SE og HILSE på de som  barna tar med seg inn og som  går ned trappen og entrer underetasjen.

Vi er spent på hvordan dette blir i praksis, men tenkte litt på dette da vi skulle velge hus. Fikk en del tilbakemeldinger fra folk som har trappen i hallen, gjerne rett ved ytterdøren, og det er mange missfornøyd med. Blandt annet forde det ofte, når man har barn iallefall, blir sand/stein,og vann og slikt innenfor ytterdøra, så når kanskje nybadete nakne barnetær skal tasse avsted opp på loftet å legge seg, så må de skritte over mye sko og slikt.
Joa, klart man kan holde det mer ryddig, men, i hverdagens kjas og mas, ja, jo, vel, altså....

Nåvel, vi har iallefall valgt denne løsningen, og er forbredt på å angre, men håper det vil fungere bra.

Rømningsveier har vi tengt som så at oppe er ytterdør og verandadør lett tilgjengelig, og nede er det vindu i bakkehøyde, + verandadør, så ingen blir "fanget" oppe eller nede ved brann.........