6 152    3    0  

Innebygde senger

 141     0
Helt siden jeg var liten har jeg drømt om innebygde senger under skråtaket med forheng som kan trekkes for. Noen vi kjente hadde slike, og det var SÅÅÅ morsomt å "bygge hytte" og være i sin egen lille verden inni disse.

Vi får et rom som KUN skal fungere som gjesterom; det vil si SOVErom for gjester. Vi har flere barn i familien som synes det er stas å besøke tante og onkel på landet. Derfor har vi nå en god sjanse til å lage slike senger, men forheng og det hele. Vi tenkte at gjesterommet kunne få to 85x200 senger under skråtaket (kneveggshøyde 125, takvinkel 35). I tillegg blir det plass til 1-2 frittstående senger i samme rom, og andre gjestesengeplasser andre steder i huset/på tunet.
(Så klaustrofobe gjester har altså andre sovemuligheter...)

Vi skal også ha TV-rom oppe, og lurte på å lage en slik seng der også, som kan fungere som "kosekrok" til daglig og ekstra gjesteplass om det skulle knipe.

Dette blir jo veggfast innredning som ikke kan demonteres uten videre. Golvarealet blir jo "låst" på en måte. Noen som har noen synspunkter på dette? Noe vi ikke har tenkt på?

Dette er kanskje litt kontroversielt i dag. For ordens skyld: Sengene skal være i et tømmerhus i gammel stil på landet, men det blir IKKE hyttestil, altså!! Alt skal males og være i rimelig slanke dimensjoner.

   #1
 468     0
Det der er jo drømmen. Kan jeg ta av en bøtte år og komme på overnattingsbesøk?
  (trådstarter)
   #2
 141     0
Jada, Suzie! Ta med dokkene dine også!! Knis....

Endelig voksen og kan bestemme selv!! Vil jeg ha innebygde senger så får jeg det! Jeg synes nesten jeg skylder "Ammatørn fem år" å få slike senger som jeg ønska meg så intenst den gangen.
Håper bare nieser og nevøer er slik som meg, nå da....
   #3
 468     0
Vi har sånn seng på hytta. Jeg lå alltid der når jeg var liten og nå sloss guttene mine om å få sove der. Jeg tror unger er unger, jeg. Så jeg ville ikke bekymret meg nevneverdig. ;D