3,254    3    0  

Mål på lufteveranda

 141     0
Utenfor badet/vaskerommet vårt får vi en liten veranda som vi tenkte å bruke til klestørk og sengetøylufting. (Soverommene ligger vegg-i-vegg.) Sitter og tegner nå og er usikre på hvor DYP en sånn veranda bør være for å få plass til et tørkestativ og den som skal henge opp uten at det blir trangt og upraktisk. (OBS: dette blir ikke en veranda det blir aktuelt å bruke til opphold annet enn i unntakstilfeller, og da blir det uansett ikke snakk om annet enn en stol.)
Tørkestativet er 51 cm dypt. Vil det da funke med 85 cm dyp veranda, eller blir det for trangt??

Noen som har en sånn veranda og vet hva som funker?

taz
   #1
 3,840     Haugesund     0
Må da være kjekt å slippe å dra klærne av stativet igjen når du går inn igjen? 24cm. Er vel litt lite. Synes du burde dra ut 26cm. til ;D
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 141     0
Høh, 24?? Det blir jo 34?? Men kanskje fremdeles for lite.
Forresten har jeg aldri tatt med tørkestativet inn! Det står der det står, så "flerrer" jeg av klærne og ned i en balje. Så får de ligge og slå i fra seg litt i usammenlagt tilstand før jeg legger dem sammen.

Om man kan ta det med inn kommer jo an på hvor brei døra er også, da. Det går jo an å klappe sammen vingene med klærne på.
taz
   #3
 3,840     Haugesund     0
Nei det jeg tenkte på var at med så lite rom, ville du etter å ha hengt opp klærne, dratt de med deg inn igjen (ufrivillig) pga. plassen ;D Ja selvfølgelig blir det 34 :-[
Signatur