136    0    2  

Planløsning til ny enebolig

 5     2

Hei! 

Noen som har lyst til å komme med innspill til utkast til planløsning? 

Det er et par ting vi har vært usikre på og det er: 
 
1) Bad/vaskerom i 1. etasje. Her var det også tenkt kombinert med varmtvannsbereder og varmepumpe (skjult bak skyvedør på langveggen). Dette har vi gått bort i fra, og dette er plassert i sideinngangen/grovinngangen. Er dog litt usikker på plassutnyttelsen i det som er igjen av vaskerom/vad. Har i utgangspunktet ikke et ønske om separat gjestetoalett, derfor er det slått sammen, men skilt med delevegg. 

2) Det er litt dødareal midt i huset. Blir ikke helt trygg på om det er for mye, eller om det blir et godt boltreareal... Kan gjerne ta imot innspill her. Kjøkkenet og spiseplassen er forsåvidt "gjennomtenkt"; mulighet for å dra ut å ha langbord ved behov. Spørsmålet blir altså i den delen av er ved stua. 

3) 2. etasjen er det som er minst ferdigtenkt. Vurderer å endre på soverommene på 13,95 m2 og 11,62 m2, slik at disse kan bli 3 soverom istedenfor 2. Men usikker. Irriterer meg litt over plasseringen på pipa mtp plassering av dører. Kjøkkenet er vendt mot sør. Dvs at to av soverommene er sørvendte noe jeg i utgangspunktet er litt skeptisk til mtp sol og varme, spesielt på sommeren (rommene er tiltenkt barn). Trives best med soverom mot øst, men vanskelig å plassere alle soverommene den veggen ;) 

4) T.O Rommet på 9,53 m2 i 1. etasjen er tiltenkt som kontor. 


1. etasje:
Planløsning til ny enebolig -  - hammermo
2. etasje:
Planløsning til ny enebolig - cf3c9b91fbf64a7c820211d848979b0a.png - hammermo