196    4    6  

Plantegning og fasadetegning

 10     2
Hei

Vi har kjøpt oss et hus som var relativt oppusset men byggetegningene har ikke blitt endret fra 1950tallet. Jeg skal uansett søke om endringer for kjelleren. Den er nå S-Rom og ønsker å få det inni P-Rom. Ser at 1.etasje og andre etasje ikke stemmer helt de heller og lurer på om det er like greit å lage en ny tegning for hele huset når man er igang? Hva tenker dere? 

PS: Kjenner dere noen tegnere som kan da oppdraget evt kan du det så si ifra.

HSt
   #1
 36,574     Lillestrøm kommune     2
Tror Thag kan tegne

Ellers sendte jeg med en oppdatert tegning datert et halvt år før jeg søkte om tilbygg på hytte.

Men ellers ved omgjøring fra s-rom til P-rom ikke gi de mer info enn nødvendig, er det hybelkjøkken som planlegges så sett det inn etter omgjøring og ikke vis det på tegningen
  (trådstarter)
   #2
 10     2
Ok greia er at kjelleren er innredet som bod og den må gjøres om til P-rom. 1.etasje så står det at det er en liten bod men den er endel av entre. Det ble gjort innvendig renovering av hele huset da før vi kjøpte. Når det gjelder 2.etasje så var det soverom og bod der men nå er det bare soverom.
TSt
   #3
 14,486     0
Men som andre skriver ikke lag for mye detaljer i det som en søker om, det er å få gjort det om til P rom en trenger. For mye detaljer så får en bare evt andre problemer som vil kunne påvirke det en egentlig trenger å søke om.
  (trådstarter)
   #4
 10     0
Tror Thag kan tegne

Ellers sendte jeg med en oppdatert tegning datert et halvt år før jeg søkte om tilbygg på hytte.

Men ellers ved omgjøring fra s-rom til P-rom ikke gi de mer info enn nødvendig, er det hybelkjøkken som planlegges så sett det inn etter omgjøring og ikke vis det på tegninge

Hei
Kunne du sendt meg tegningene så kan jeg se hvordan du har gjort det?