8 019    8    0  

Tegne eget hus

 28     0
hei.

Vi går med planer om å tegne vårt eget hus på data'n og deretter ta turen til en arkitekt.

Vi synes det er kjempemorsomt å tegne og leke med tanker om hvordan vi ønsker ting, og det er greit å ha noe litt håndfast når vi skal forsøke å forklare arkitekten hva vi tenker og ønsker.

Vi har funnet en programvar på nettet fra Punch Software og lurer på om noen andre på forumet har testet denne programvaren ?

Eller, kan dere tipse oss om en annen god programvare?  Smile

   #1
 73     Bergen     0
Jeg har tegnet inn tegningene våre fra arkitekt med programmet Plan3D. Meget godt fornøyd med dette! Gir en meget bra 3D funksjonalitet.

Signatur
   #2
 49     0
Jeg brukte Archicad for å tegne ombygginger av eget hus.

Hadde liten erfaring med 3D tegning fra før men fikk motivasjonen på topp da jeg fikk vite prisen som arkitekten skulle ha for å tegne dette...
Det var faktisk veldig gøy å holde på med selv om det var en del knoting før man kom skikkelig i gang. Fant også en del greie løsninger som jeg neppe hadde fått hvis noen andre skulle tegnet det for meg.

Vanvittig greit når man kan se alt i 3D og zoome og vinkle som man vil, får et mye mer realistisk bilde av hvordan det blir da :)

Kan også anbefale Google Sketchup som er gratis og ganske greit å bruke!
   #4
 75     0
Google Sketchup er utrolig bra til raske skisser, men funker dårlig til å tegne hele huset med. Jeg tegnet hele huset med Archicad, med fordi arkitekten jeg brukte som ansvarlig søker bruker Autocad måtte de tegne om hele huset på nytt.
Det var allikevel morro og tegne selv med Archicad. Etter noen uker fikk jeg det brukbart til.
   #5
 13     0
Heisan, eg har tegnet for hånd med tegnebrett. Det har gått med ein del viskelær, men med dei arkitekt prisane så er det vel verdt det  Smile
   #6
 28     0
Jeg brukte Google Sketchup.

Ved bruk av lag og scener kan man tegne hele huset og få tekniske tegninger som plantegninger, fasade, perspektiv etc.

Anbefales ! Smile
   #7
 174     0
Jeg er ikke helt blank innenfor it men google programmet fikk jeg ikke til. Er det noen tips å få?

   #8
 997     0
kan anbefale sketch up. Har tegnet flere boliger og innredninger med det. kan legge ut litt eksempler på mine tegninger. Smile
Signatur