78    0    4  

valg av bordkledning og enkle fasadeendringer!

 2     4
Hei! 

Vi har nå begynt på vårt hus fra 1965 og har fått gjort en del innvendig av oppussing men ute har vi foreløpig ikke gjort noe men bordkledning står klar for tur! 

Vi har et stort ønske om og modernisere fasaden men uten og bygge om hele huset.. vi tenker dette i form av mer moderne bordkledning, større veranda med nytt rekkverk og lignende småting. 

Har sett en del på fals med rettkant i fargen røykgrå men er så redd dette vil bli kræsj med resten og vertfall taket som er skifer, dette må nok byttes i fremtiden og blir da byttet ut med noe i fargen sort uten at jeg vet hvilket tak det blir konkret. 

Ønsker gjerne innspill og meninger her! Lurer også på om her er enkeltpersoner eller firmaer som tar på seg slike prosjekter uten at det koster vanvittig mye? 

Mvh Kristian Ramstad. 

valg av bordkledning og enkle fasadeendringer!  - thumbnail_IMG_3474.png - Cossevalg av bordkledning og enkle fasadeendringer!  - thumbnail_IMG_3473.png - Cossevalg av bordkledning og enkle fasadeendringer!  - thumbnail_IMG_3444.jpg - Cossevalg av bordkledning og enkle fasadeendringer!  - thumbnail_IMG_3443.jpg - Cossevalg av bordkledning og enkle fasadeendringer!  - thumbnail_IMG_3442.jpg - Cosse