8 423    2    0  

Baderomspanel vs fliser

 36     Nordhordland     0
Hei!

Er det nokon her som har rekna på prisforskjellen på panel og fliser på veggane på eit bad?
Det er jo kjempestor forskjell på pris på fliser, så det er kanskje ikkje så lett, men er det nokon som har vurdert/rekna på dette?
Desse platene kan ein vel sikre opp sjølv?

   #1
 6     0
Som du Sier er det stor pris forskjell på fliser,så  om du velger den "billige" typen flis så vil det kanskje bli lik pris feridg lagt. Mange torr at man får en mye bedre flis om man går opp i pris, og det er som regel ikke rikitg, velger man fliser til rundt 200pr m2 og oppover er det som regel mer enn bra nok kvalitet. flisene trenger ikke være bedre om de koster 1000 prm2, men sjansen for at "naboen" har like fliser er mindre om man velger dyrt, det er min mening! det finnes mange fine veggplater på markedet, men uansett ville jeg valgt fliser lagt av kyndige folk, det er mer liv i det, pluss att man ser at det er gjort ett godt stykke håndtverk. Jeg synds det er litt juks å bruke plater o.l som ligner på fliser hvertfall.
   #2
 346     0
Om man skal ha fagfolk, er det ikke flis som koster som koster men jobben. flis kan man jo få for 100-200 pr m2, men priser som jeg har fått antyder rundt 800 for "resten" dvs membran inkl legging, flislim, fugemasse og montering.

Baderomspanel kommer vel på rundt 5-600 kr/m2 ferdig montert om jeg husker riktig.