125    4    0  

Lime tetti utenpå vegg av litex

 3     0
Jeg holder på å renovere en dusjnisje pga utett membran. Ytterveggene var kledd med 13mm litex, men under fjerning av fliser så gikk disse ad undas og må erstattes med nye, tenker da å kle med tetti, smøre membran, pusse med flislim, male med Hey'di betonglook og impregnere.
En av veggene er laget av 75mm litex med flis på begge sider, jeg har nå fjernet flisene på siden inn mot nisjen og platen har blitt veldig ujevn og mesteparten av membranen ble med av da jeg fjernet flisene, slik at det nå er naken xps-skum på mer eller mindre hele veggen.
For å få en noenlunde jevn overflate før smøring av membran så tenkte jeg å lime en tetti-plate utenpå litex-platen som står der fra før, noe som i mitt hode er både billigere og kjappere enn å sparkle. Er dette en grei løsning, og i så fall hva slags lim bør jeg bruke til dette, og hvor tykk bør tetti-platen være, holder det med 12mm eller bør den være tykkere for å jevne ut bulkene i litex-platen?

HSt
   #1
 16 757     Sørum     0
Det er trolig et krav til pusstykkelse påbrennbare plater er Terttu I denne gruppen ?

Hvordan avsluttes dette nederst ?
  (trådstarter)
   #2
 3     0
Fra tidligere så var veggplatene montert først, og så var gulvet støpt inntil disse etterpå, tenkte i grunn å gjøre det samme nå også.
HSt
   #3
 16 757     Sørum     0
Så du skal lage nytt gulv også, husk skjøteremse i overganger