49    1    0  

Nye Baderomsplater på Badet

 93     Kongsberg     0
Vi skal fornye veggene på badet vårt (pusset opp på sent 90-tall) med noen nytt baderomsplater fra Fibo. Slik jeg har forstått det fra rørlegger er dette noe vi har lov til å gjøre selv, men kunne gjerne trengt litt input på et par ting før vi går i gang.

På baderommet er det i dag baderomsplater som er limt på sponplater festet i stenderverk. Vi vil veldig nødig slippe å rive ned dette da det blir en mye større jobb og håper vi kan feste de ny baderomsplatene rett utenpå de gamle. Er det noe i veien for å gjøre dette?

På gulvet er det vinyl med opprettet kant på veggen. Fibo platene skal ha en aluminiums bunn-profile som må festes utenpå oppbretten fra gulvet. De eksisterende platene har ingen bunn-list men er limt over bretten på gulvet. Vi løsningen her være å feste listen til de nye platene kant-i-kant med bunn av gamle plater?Toalettet som i dag er gulvstående skal byttes ut med et vegghengt, så her må det vel bygges en slags boks rundt sisterne som blir installert av rørlegger. Er det noe å tenke på i forbindelse med dette? Kan platene festes rett utenpå stenderverk til "boksen" eller må man ha noen plater i tillegg ala dette? En annen ting jeg tenker på er at rundt boksen vil det da ikke være noen opprettet kant med vinyl. Skal da platene legges helt ned til gulvet?Er det noe annet vi bør tenke på før vi setter i gang? Smile

TSt
   #1
 11 879     0
Hvis en ikke tar av gamle plater så vil det vel kanskje bli for korte tilkoblinger på vann etc.