40    3    0  

Vannpumpe/avløpspumpe til kjøkken

 4     0
Hei,

Mulig jeg postet feil sted forrige gang. 

Jeg skal renovere min nye leilighet da den er ganske gammel. Planen er å flytte kjøkken kort avstand ut i stua for å opprette et soverom, men rørlegger foreslo å flytte kjøkkenet enda lenger bort for å få bedre planløsning. Da må jeg ha en vannpumpe/avløpspumpe, noe jeg leser mye forskjellig om. Avstanden er ikke stor, ca 3-4m i taket og 2m opp veggen der kjøkkene står.

Jeg leser så mye forskjellig om disse pumpene og lurer på om dette er noe som er verdt det. Jeg har hørt det er større risiko for lekasje, at de bråker veldig og at det kan oppstå lukt. Med andre ord at det er mye som kan gjøre livet litt vanskeligere. Rørlegger mener han kjøper pumpe av veldig god kvalitet og en waterguard eller noe som skal oppdage lekasje (usikker på hva det heter)

Er det noen her som har erfaring med slike pumper? Er det verdt det mtp. bedre planløsning og er dette noe som kan senke verdien på boligen til slutt?

Takk

   #1
 348     Viken     0
Ingen erfaring men jeg hadde ikke gått for avløpspumpe om jeg hadde planer om å bo der en stund.
Må jo bli no problemer/grisete vedlikehold i framtiden.
Rørlegger er jo heller ikke billig om han må komme på besøk.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 4     0
Jeg har en hjørneleilighet med ingen over meg og bare én nabo vegg til vegg på motsatt side av kjøkken.

Hvor ofte må disse vedlikeholdes og hvorfor blir det grisete? Ber gjerne om udypende svar og veldig vanskelig å forstå hva du mener når du sier du ikke anbefaler det om man skal bo der en stund. Avløpspumper er jo en løsning som finnes og som flere har, men forstår at man må vurdere.