gls
   #21
 40     0
Ser rett i treverket under platene, da er vel neppe alulist montert? ( Jeg er ingen håndverker) men for meg virker ikke dette bra.

TSt
   #22
 7 543     0
Da må en forsøke å smøre på fugemasse her for å dekke enden men det er dette en ikke får til 100% når en ikke har noe å fuge i mot (alu listen) så en må beregne vesentlig mindre levetid på dette badet enn om det var montert korrekt.
HSt
   #23
 26 357     Lillestrøm kommune     0
Siden de har brukt opp platene du har kjøpt inn så vil jeg fortsatt mene at de er heldige med om de slipper å betale erstatning dvs får ikke betalt for jobben. Alu list ble innført fordi levetid ble kort uten.

Det er dusjkabinett som trengs når løsningene er litt halvveis
gls
   #24
 40     0
har dessverre betalt inn 75% av avtalt pris for jobben allerede så får håpe dialogen blir såpass bra at de rydder opp etter seg.
Har snakket med alloc i dag tidlig og de bekrefter krav til sokkellist i våtsonen for å kunne gi garanti på platene.

Min mening er at vegger må rives og monteres på nye med sokkellist i bunn og tettes med fugemasse.

TSt
   #25
 7 543     0
Det er ikke mulig remontere baderomsplater, de skal være limt i alle fugene. Men hvis heller ikke dette er fulgt så kan det jo hende at det går å ta de av. Men er dette gjort rett så må det må rives og nye plater monteres på rett måte. Alternativet er å få dekket alle platene og montasjen slik at en kan bytte plater når de evt er skadet. Evt montere dusjkabinett.
gls
   #26
 40     0
Det jeg tenker her er at alle platene må rives og det må kjøpes inn nye plater som monteres etter forskrifter. Jeg har avtalt å betale 200k for jobben der jeg har handlet inn utenpåliggende baderomsmøbel, flis,plater etc i tillegg. Jeg har også handlet inn sokkellist tilhørende platene fra alloc. at sokkellisten da regelrett er droppet er for meg et stort spørsmålstegn som egentlig ikke til å forstå.

Hvorfor velger man å montere plater uten sokkellist som enkelte her har gjort?
TSt
   #27
 7 543     1
Det er noen som absolutt ikke klarer å lese en veiledning eller som mener at de kan dette bedre enn leverandøren.  Tidligere fantens ikke sokkellisten men da var dette også punktet hvor platene først ble skadet.
Hva har de gjort med sokkellistene som du kjøpte, står de igjen eller har de kastet de ?

gls
   #28
 40     0
Jeg spurte i dag tidlig hvor sokkellistene var. Ingen som kunne svare på det. Jeg har funnet flere andre ting som ikke er bra på badet, men tenker jeg ikke skal poste noe mer om det før jeg får kartlagt hva de egentlig tenker å gjøre med dette.

For meg er dette ikke bra i det hele tatt og hadde sett for meg å kunne ta over et ny-renovert bad på en litt bedre måte enn dette, dessverre.
HSt
   #29
 26 357     Lillestrøm kommune     0
Når du betaler 200k for dette så er du grundig lurt. Har de pigget opp gulv og lagt dette på nytt også ?

Jeg trodde dette var mer typen kjapt fikse litt på badet til noen 10-talls tusen maks

Har de lagt om gulvet så er jeg jo redd for hvilke andre feil de har gjort. Membran skal gå godt opp bak veggplatene.
gls
   #30
 40     0
Gulvet er pigget opp ja og det er avrettet på nytt og lagt membran. Underleverandør som har levert dette, så må nesten bare anta at dette er gjort i henhold til forskrifter.
Membran er lagt 10-15 cm opp på veggen der sokkelflis er montert tror jeg.