110    6    0  

Tørkerom på badet

 10     0
Har merket at det er få plasser å henge opp klestørk i nye hus. Virker som få setter av areal til dette. Drømmer om et vaskerom med gulvplass til to tørkestativ og en avfukter, men innser at jeg ikke har råd til hus som har så mye gulvplass i noen etasjer. Har ikke lyst å sette tørkestativ på soverommet eller i stuen. Så spørsmålet er da: er det mulig å kobinere tørkerom med bad, ved å sette inn en luftavfukter, og ha dusjkabinett med tak for å ta vekk den verste fuktigheten?

Kanskje mulig å få til en smart patent med vegghengt tørkestativ eller lignende som kan brettes til siden når man skal dusje? Men blir det tørt? Noen som tips til noen slike tørkestativ? Smile

TSt
   #1
 10 194     0
En avfukter gir veldig mye bedre tørk på bad / vaskerom. Jeg benytter uttrekkbare snorer fra en vegg til den andre kombinert med et smalt og høyt tørke stativ.

Har en lavere temp på et vaskerom så er det viktig at et er absorbsjons typen av avfukter.
   #2
 4 950     Akershus     0
Har tørkestativ på badet. Kombinert med balansert ventilasjon fungerer det helt supert.


.Thag
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 10     0
Har det lite for seg å sette inn avfukter på bad med avtrekk? Synes det er litt lite trekk, og stort sett fuktig på badet.
HSt
   #4
 29 637     Lillestrøm kommune     0
Jeg kjøpte avfukter siden avsug var så slapt det hadde god effekt. DD8L avfukter
   #5
 264     Trondheim     0
Har det lite for seg å sette inn avfukter på bad med avtrekk? Synes det er litt lite trekk, og stort sett fuktig på badet.

Avtrekket vil suge inn luft fra andre rom/ventil. Avfukterens funksjon er å redusere luftfuktigheten slik at fukt fra klær lettere fordamper. Dersom luft som suges inn i rommet har høyere luftfuktighet enn det avfukteren leverer, så er det mer effektivt å kjøre kun avfukter. Tenker jeg.
HSt
   #6
 29 637     Lillestrøm kommune     0
Jeg lot avfukteren kjøre når jeg hengte opp tøy til tørk, den lille grunnventilasjonen hadde ikke stor negativ innvirkning, tøy var tørt veldig raskt.

Har byttet avsug vifte nå så behovet for avfukteren er ikke like stort, men tørketid er større uten avfukteren.