19,117    21    0  

Hvor kjøper jeg nye batterier til drillen?

 8     rogaland     0
Heisann

Er det noen som har tips om hvor man får tak i nye batterier til drill for en rimelig penge (helst originalbatterier eller erstatningsbatterier av god kvalitet). Har liggende en gammel blå Bosch GSR 9,6 volt som er en kjempegod drill, men batteriene har tatt helt kvelden. Tenkte å prøve å få fatt på et batteri eller to til den hvis prisen ikke er for galen, så funker den glimrende som reservedrill, eller hvis man skal både borre og skru mye samtidig er det jo greit med flere driller for å slippe å bytte mellom borr/bits hele tida.

Ser at både toolstop.co.uk og axminster.co.uk selger noe, men de har ikke et voldsomt utvalg, de har blant annet ikke noe som passer til min drill. Har funnet andre engelske butikker men de sender ikke ut av landet. Noen som har tips til andre nettsteder jeg burde sjekke?

   #1
 3,234     Vestfold     0
Gamle driller er det sjelden lønnsomt å kjøpe nye batterier til. Koster ofte det man kan få en ny drill i 10.8V li-ion seriene.
   #2
 4,110     Akershus (Follo)     0
http://www.batteri-butikk.no/Batteri-Info/1.20.BOS.10.1,Batteri-til-Bosch-drill-GSR-9,6VE-2-NiMH-O-Pack.html

Men akkumulatorbatterier er til en viss grad ferskvare. Så hvis dette er batterier som har vært lagret lenge så er de ikke så bra som de var da de var nye.

Signatur
  (trådstarter)
   #3
 8     rogaland     0
@logiman: er klar over dette, men hadde håpet å komme over et røverkjøp, hvis de hadde kostet noen hundringser så slår jeg til, men kommer det over 3-400 kr så får man jo nesten en komplett ny drill for samme pengene. Men hadde jo håpet, det er for gale å bare kaste så godt verktøy, men slik er det vel, samme som at man likesågodt kan kjøpe ny printer når blekkpatronen er tom :) 

@Einar_s: jeg har også funnet den siden, men synes 500 kr var litt mye, pluss at jeg får virkelig dårlige vibber av å være på den sida der. Sånne åpenbare auto-oversatte "tilbakemeldinger" på dårlig norsk ute i høyrekolonna øker ikke akkurat tryggheten for at dette er seriøse folk Smile
   #4
 3,234     Vestfold     0
Batterier utgjør en stor del av nyprisen på batteriverktøy. Solo maskiner er stort sett bare 1/3 av prisen, resten er lader og et par batterier. Er nok vanskelig å finne billig, og gjør du det er det vel kanskje gamle batterier som er like dårlige som de du har. Så å finne billige og bra batterier er vel nesten håpløst dessverre.
   #5
 71     Oslo     0
altitec.no har det meste, der kjøpte jeg uorginale men meget gode og rimelige batterier til mine Bosch verktøy, bra service og gode priser.
   #6
 5,112     Troms     0
Altitec selger batterier, men ofte ikke veldig mye billigere enn orginale batterier ift eksvis import fra UK eller US. Skiller ofte ikke mer enn et par hundre kroner.

Kan også bli problemer med reklamasjon/garanti hvis drill/lader tar skade med uorginalt utstyr. I verste fall så tar hele laderen batteriet fyr (men det er vel verstinghistorier).

Greit å være OBS på dette.
Signatur
   #7
 71     Oslo     0
Reklamasjon er vel ikke noe problem på en gammal drill, den er utgått "på dato"  alikevel.

(PS:Har ingen agenda i forhold til batterieleverandører, bare forteller om min erfaring. I mitt tilfelle fant jeg batterier med samme spesifikason som de originale på altitec, og sparte en drøy tusenlapp på fire batterier, om det er andre som har rimeligere batterier, så vil jeg vite det også!)

   #9
 492     Trondheim     0
Jeg kjøpte mitt nye batteri på eBay. Bosch batteri 18V med 3,5aH til rundt 400kr. I forhold til de som fulgte med som kun var 1,5ah så er det som natt og dag.
   #10
 10,486     Akershus     0
http://cgi.ebay.com/bosch-9-6-v-GSR-9-6-1-cordless-drill-power-tool-battery-/120611931791?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1508068f#ht_2308wt_991

Er det den typen?

$31 er akkurat under grensen for å betale mva, men de tar litt drøy fraktpris der, så det kommer fort på nesten 400,- der også.
Signatur