11,435    16    0  

Makita lader

 15     Molde     0
Hei folkens!

Noen som vet hvor man billigst mulig kan få tak i en 18V Makita lader? Eller en omformer fra 220 til 110v som fikser 300 watt?

  (trådstarter)
   #3
 15     Molde     0
Takk for tips.. Jeg kjøper nok den omformeren :D

Jeg lette på forumet til øyet ble stort og vått i går, men ble ikke særlig klokere..

Når det gjelder ombygging så blir ikke det noe av.. Sikkert kjempelett hvis man har loddet før, men det har ikke jeg ::)
   #4
 4,110     Akershus (Follo)     0
Og det er nok like greit. Jeg har loddet og bygd om veldig mye dippedutter. Men jeg ville ikke følt meg trygg i hus med en slik ombygd lader.

En annen fordel med den trafoen det ble linket til er at den kan du bruke om igjen på fremtidig verktøy (og annet) du kjøper fra USA. Ikke var det feil pris heller.
Signatur
  (trådstarter)
   #5
 15     Molde     0
Ja synes prisen var kjempefin. I tillegg har jeg dykkertpistol fra hitachi som foreløpig bare kan lades i bilen..
   #6
 86     Os     0
Heisan
Kjøp fra England. Bare å klippe av kontakten og sett på en norsk kontakt så slipper du å styre med omformer. Ligger på litt over 400 kr, pluss frakt og moms. Kjøp litt andre ting i samme slengen så får du mye for pengene:) Verktøy kan man jo aldri få for mye av!

Hilsen Ove

   #10
 86     Os     0
Kan anbefale toolstop, dog de siste leveransene ble kraftig forsinket. Det Har ikke noe med Toolstop å gjøre, men posten! Har bestilt en 5-6 ganger herfra, de første leveransene ble tatt hånd om av TNT, men de to siste har blitt levert av posten av en eller annen grunn. Og begge gangene har det manglet en pakke pluss at posten bruker 3 uker mot 1 uke hos TNT!

Ikke fornøyd med posten nei.. Men Toolstop kan anbefales!
Sånn, så fikk man ut litt frustrasjon i samme slengen:)