258    7    3  

El rør svidd oppi taket. Går tvers over spotten.

 21     0
Malte taket og så i den forbindelse at det ene El røret gikk tvers over spotten. Dette er delvis smeltet som følge av varmen. Spotten så helt fin ut. Hva kan vi gjøre? Skal selge og har alt sprengt budsjettet vårt. 
El rør svidd oppi taket. Går tvers over spotten. - IMG_20190629_144907.jpg - Kingo

HSt
   #3
 22 779     Lillestrøm kommune     0
Det mangler jo spotkasser. Slår de av og gir beskjed om at det må installeres på nytt før de slås på hvis du ikke planlegger å få ordnet det med elektriker selv.
  (trådstarter)
   #4
 21     0
Det er en pappkasse over slik som var vanlig før. Røret går imidlertid rett gjennom spotten slik at det har blitt svidd av varmen fra den. Det ligger rett mot metallet som er varmt. 
   #5
 122     1
Er det flere spotter i huset du ikke har plukket ned, kan det være slik der også. Dette må uansett utbedres. Hvis dere ikke ønsker å bruke penger før salg, har jeg nok koblet fra spottene (ved dimmepunkt) og informert om dette i egenerklæringsskjema ifm. salg.
   #6
 3 424     1
Dette ser svært dårlig ut. Ikke bare er det brukt dårlig utstyr (malmberg), det kan umulig være utført i samsvar med montasjeanvisning. Gamle halogendownlights skulle ha 5cm avstand til brennbart. Det ser det ut som om det ikke er. 5cm gjelder både mot rør, ledninger og kasser i brennbart materiale.
TSt
   #7
 6 160     0
Dampsperren rundt hullet ser helt smeltet ut synes jeg. Er det flere spotter ? Bytte til LED er kanskje en løsning men har ikke studert reglene på disse så nøye.