86    1    0  

Gu10 LED for tette armaturer

 1 755     Sørlandet     0
Kjøpte meg noen vegglamper av denne typen https://www.elektroimportoren.no/monza-vegglampe-graa-opp-ned-kvadratisk-gu10-ip44/7721786/Product.html?Event=pathlist

Som er opp ned lys vegglamper med helt tette armaturer til utendørsbruk.

Dessverre kjøpte jeg også disse pærene https://www.elektroimportoren.no/led-paere-5w-gu10-smd-2700k/3802928/Product.html?Event=pathlist

Billige gu10 led pærer. Burde være bra nok til mitt bruk i og med jeg ikke skal dimme. Fikk ingen informasjon om at de ikke er egnet i helt tette armaturer pga varmeutviklingen. Halvparten var også ødelagt rett ut av boksen. Elektroimportøren er sporty nok til å gi meg nye etterhvert som de ryker men jobben er å bytte i disse pintrange lampene fra en stige. 

Eneste som Eimportøren vil garantere at holder har en pris på 150,- for stykket. Jeg skal ha en del så er det noen som har noen billigere å anbefale som holder i lamper hvor det er ingen luftsirkulasjon? 

Krav er gu10, 220v, minimum 400lumen rundt 6-8w. Trenger ikke dimmes og jeg var fornøyd med lystempen  i de gamle på 3000k.


  (trådstarter)
   #1
 1 755     Sørlandet     0
Oppdatering:

Pratet med en annen elektrogrossist og de hadde aldri hørt om dette problemet...

Så går vel egentlig ut ifra at disse billigpærene til elektroimportøren bare er dritt.

Kjøpte noen osram parathom også får man se om ikke disse holder. Kvalitetsmessig så de ihvertfall mye bedre ut. Noen av billigpærene ramlet fra hverandre når jeg tok de ut.