134    7    0  

RGBW led-stripe innfelt i paneltak.

RTv
 899     0
Jeg holder på å bygge en loftstue. Der skal jeg ha SG soft spotter som grunnbelysning, men vil og felle inn 2 stk 2m rgbw-striper. Tenkte da å frese inn 2m innfelt aluprofil midt på 2stk panelbord. Hvordan er det å bruke philips hue her? Ser på bildene at det kanskje er litt stor avstand mellom diodene? Vil dette vise godt gjennom dekselet, eller får en jevnt og fint lys? Er det rgbw eller kun rgb de har? 
Jeg har sensio-styring fra før i huset, som støtter styring av philips hue. 

HSt
   #2
 25 392     Lillestrøm kommune     0
Hvis du ser diodene så ser du de som punkter, der jeg har brukt dette har jeg trukket de litt inn på gardinbrett så vi ikke ser diodene da er det helt jevn belysning å se. Men om en opak plastglass over er nok til å skjule dioden vet jeg ikke. På oppussingprogam på TV har de brukt LED striper noen ganger, men der trukket den så mye tilbake at selve dioden ikke synes

Jeg skal ut å kjøpe til hytta nå (prisene har gått opp så kunne ha kjøpt før)
RTv
  (trådstarter)
   #3
 899     0
Har montert mye led-striper, men da bare med varmhvit lys. Dei vi bruker da er diodene så tette at det gir jevnt lys. Har tillgang til RGBW med tettere dioder, men da får jeg det ikke inn på sensio. Derfor jeg vurderer philips hue denne gang.
HSt
   #4
 25 392     Lillestrøm kommune     0
Den er knall fin til å justere farge temp og jeg endte opp med dette valget fordi lysmemgden fra noen andre LED striper var for dårlig, ekspeditør garanterte at jeg ville bli fornøyd (han hadde tilsvarende selv)
RTv
  (trådstarter)
   #5
 899     0
Fant en video av hue light strip plus. Ser ut som det er 5-6cm mellom hver diode, noe som blir veldig synlig når det kun ligger 1cm bak det frosta dekselet..
HSt
   #6
 25 392     Lillestrøm kommune     0
Jeg trodde ikke det var så mye, men når vi først la den helt ut mot kanten så var det helt tydelig punkter med lys. Men lysutbyttet er jo noe annet, i butikken så jeg de andre som ga lite lys, denne kjøpte jeg på anbefalningen når jeg var misfornøyd med de andre.
RTv
  (trådstarter)
   #7
 899     0
Ok. Så da er vell konklusjonen at som indirekte lys er dei bra, men som direkte lys passer dei ikke så bra.