623    5    0  

Trådløs Led spot

 4     0
Er på jakt etter spotter som skal monteres utendørs.  

Har lite lyst å trekke kabel og har heller ikke mulighet for å felle disse inn.

Det betyr at jeg trenger spotter som helst går på en kombo av solcelle og batteri drift med fjernstyring.  Om de bygger noen cm så er det av mindre betydning. 

Har brukt noen timer på google nå og klarer ikke å finne spotter som leverer full pakke.

Noen tips?  

   #1
 9     Mosterøy - Rogaland     0
Kan du gi en litt bedre beskrivelse av hvor disse spottene skal monteres, og litt omgivelser osv, bilde? Det er jo mulig å ha utpåliggende spotter, og klamre kabel mellom disse? eksmpelvis under obsekasser etc?
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 4     0
Type fuglekasse, halvtaket utmed terassen o.l. Har du noen typer utenpåliggende som er å anbefale? Vil nok være litt utsatt for vær og vind.
   #3
 9     Mosterøy - Rogaland     0
Ja, det er mange forskjellige typer. Linker til et produkt som jeg har brukt selv på noen jobber. http://www.sg-as.no/produkt/3100129/ På samme side vil du også finne andre tilsvarende produkter. SG leverer produkter av høy kvalitet, til en grei pris, selv om det er langt fra det billigste, sånn sett.
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 4     0
Dette er det merket jeg har innomhus, ikke de rimeligste som du sier men kvaliteten finner jeg å være veldig bra. Har ikke sett denne typen her før.. ser ikke ut til å bygge stort noe som er veldig bra.

Mulig jeg må trekke kabel likevell Smile
   #5
 38     0
Hei!

En spot som går på batteri/solcelle hadde vært kjempesmart, men jeg tror ikke det finnes noe fornuftig produkt som kan levere dette.

Jeg er redd du må legge kabel og bruke spotter som går på strøm. Lyskvaliteten vil også være veldig mye bedre og du slipper å bytte batterier osv.

SG leverer god kvalitet på spottene sine (og er vel de mest brukte). Dessverre ikke de rimeligste. Her finnes det mange alternativer.
Signatur