3 313    10    1  

Dekkestøtter i Trondheim

 75     Trondheim     0
Noen som vet hvor man kan kjøpe et par dekkestøtter/skrustøtter i Trondheim og omtrentlig pris på slike, eller evt. noen som har et par å selge?

HSt
   #1
 25 499     Lillestrøm kommune     0
De var billige å leie, jeg leide 4stk på Utleiecompaniet (UCO) her i fjor høst
  (trådstarter)
   #2
 75     Trondheim     0
Takk for tipset! Ser Utleiecompaniet har avdeling her også. Men jeg trenger dem over litt tid, til et par ulike prosjekter, så da er det kanskje like greit å kjøpe noen. Husker du hva du betalte for leie?
   #3
 1 074     1484     0
jeg trenger også noen dekkestøtter, i OSLO. Mange som selger sånt, selger i hele paller med haugevis i slengen, jeg trenger bare 2-4stk til et prosjekt jeg har gående. Hvem selger små kvanta over disk av sånt ?
Signatur
HSt
   #4
 25 499     Lillestrøm kommune     0
Det var egentlig månedsleie, men de beregnet om dette når jeg leverte de tilbake (det var avtalt på forhånd). Det var så billig at jeg ikke husker, men kan det ha vært 250kr for 4 stk i 14 dager ?

Jeg har også planer om å prøve å få kjøpt noen slike, Limaco i Holmestrand leier også ut slike, jeg hadde tenkt å spørre om de eller noen andre kunne kjøpe et par 3 stykker til meg. Limaco ser ut til å ha større utvalg i høyder enn UCO. Men jeg har ikke rukket å ringe dem enda. (Limaco har også en utleiekatalog som viser deres utleiepriser for dekkestøtter).
   #6
 1 074     1484     1


"Pris forutsetter kjøp av min 1 stk fullt stablestativ, 50 stk."

Jaja, de selger vel i løsvekt også, til en litt høyere pris kanskje..
Signatur
   #7
 200     Trøndelag     0
Kan godt bli med på et gruppekjøp i Trøndelag om noen leker med den tanken

   #8
 40     Mosjøen     0


"Pris forutsetter kjøp av min 1 stk fullt stablestativ, 50 stk."

Jaja, de selger vel i løsvekt også, til en litt høyere pris kanskje..Jeg bestilte seks stykker, var ikke noe problem det....
  (trådstarter)
   #10
 75     Trondheim     0
Ble til at jeg leier av Ramirent. Å kjøpe ville kostet 400 per stykk for brukte støtter her, så da ble det mye billigere å leie 6 stykker.