CSI
   #21
 583     Hordaland     0
Bosch'en er uten tvil et kvalitetsproduket. Kanskje mer anvendelig med en sds-max borehammer? Slår hardt nok på innestøyb - og så får en borefunksjon i tillegg?

   #22
 1 594     0
Fikk endelig tak i denne 16kg demoliseringshammeren hos Jula i dag; når jeg var inne å reklamerte på en mindre/rimeligere modell som bare holdt ut i 2 timer (!)

Dersom Jula kunne levert denne tidligere; hadde det spart meg for betydelige summer og timer i bil-kø for leieverktøy. Synes strengt tatt ikke det fungerte så mye bedre heller...

Synes denne virker rimelig solid og den gjør utvilsomt jobben! Tung å jobbe med; og kjører seg ofte "fast" i den kompakte leira som jeg nå jobber med å få ut fra kjelleren... Ser dessuten frem til å kunne nyte pausene uten å tenke på at utleiehaiene skal ha betalt!
   #23
 21 500     Enebolig     0
Det blir et regnestykke. For 2900 kr kunne man leid noen dager. Går man over den summen, er det like greit å bruke den fra Jula dersom man har tid til å bytte den hvis den kneler. Noe du tydeligvis ikke har  Wink
jaf
   #24
 5 031     tromsø     1
Kjøpte en biltema 17-076 i går. Den gamle varte i 3 år. Klarer 50cm betong tykkelse og uendelig lengde med den og fjellkiler. Deler betong langs vegger og rund vannrør og slikt...Grei billigmaskin for kiler. Med kiler kan en dele 4-5 meter lange strekk og "kuttet" blir som det er skåret med kniv.(greit å ta innvendige hjørner hvor en ikke kommer lett til).(lydløst og ufarlig i forhold til vinkelsliper)..(ikke like fint som diamantsag, men ikke langt ifra)..Ettter priming og pussing ser det ut som det alltid har vært slik.Har knekt en jula maskin.(3000,-)..men så prøvde er den på granitt fjell og bare kiler klarer slikt...Jula maskinen er verd pengenne om den varer i 8-10 måneder eller 1 kjellerutgraving... Smile Da sparer en bensin og kan legge alt på gulvet og ta helg når en er lei.
   #25
 50     0
Brukte en sånn ""billigmaskin" fra Bauhaus som ser helt lik ut på spec osv som den på jula. Knekte opp uarmert betong på 10-15 cm tykkelse som en drøm i kjellern når jeg skulle legge nytt soilrør til nytt bad mm.

Har ikke prøvd så mye annet på den størrelsen, men til å brekke opp gulv duger den bra. Fikk nesten lyst til å brekke opp hele gulvet i ett rom for å øke takhøyden... Når har jeg vel ikke kjørt den mer enn en 4-5 timer så kan jo ikke si så mye om holdbarheten.
   #27
 22 352     Akershus     0
Billig med god slagkraft, 5 års reklamasjonsrett og du bor nær sjappa. Skader ikke å prøve.

   #29
 21 500     Enebolig     0
Gi gjerne tilbakemelding. Den var jo billig, og min erfaring med Biltema blå er relativt god med tanke på saker og ting man sjelden bruker.
   #30
 62     0

Gi gjerne tilbakemelding. Den var jo billig, og min erfaring med Biltema blå er relativt god med tanke på saker og ting man sjelden bruker.

+1
Badegulv, trapp, pipe+++ står for tur
Prisen kommer jo ikke så langt unna å leie om en må ta det i flere omganger