3 656    5    0  

Blå bolig: Åsen

 29     Sunnmøre     0
Noen som har sett nærmere på Åsen og totalprisen på dette?

   #1
 2     0
Hei!

Jeg kikker også på dette. Ser at prisen i mitt området er 1513066,-

Dette med Tømrer/RØR/ELEKTRO

Grunnmur/grunnarbeidet
Gulver/Flislegging

Kommer ihvertfall itilegg vil jeg tro..

Så vanskerlig å si hva totale prisen kommer på. Men stusser veldig over prisen da den er forholdsvis lav for et normalt stort hus.

Hvor skal dere bygge?
   #2
 3 412     Akershus     0
Vær veldig obs på hva som er inkludert i prisen når dere sammenligner huspriser.  Er det nøkkelferdig, så man bare kan flytte inn?  Er det malingsklart, så man har en kjempejobb med maling, tapetsering og gulvlegging foran seg?  Er det med eller uten kjøkkeninnredning?  Med eller uten fliser på badet?  Eller er det kanskje et råbygg, hvor ingenting er klart inne?  Har noen brukt stipling på tegningene slik at et er noe som er tatt ut av pristilbudet?  Om en stor kjede har ulike representanter i ulike regioner kan leveransebeskrivelsene være forskjellige, så selv om prisene på hver bit de leverer kanskje til og med kunne tenkes å være identiske kan totalsummene deres bli forskjellige. 

Prislistene fra Drammen Hus & Hytter er supre; de viser en rekke priser for hver hustype, avhengig av hvor ferdig du vil ha huset levert. 
Signatur
   #3
 2     0
Okey. Ja man må være grundig å sjekke såklart. Dette er noe man må ta videre.  Har du en oppdatert liste for Drammens hus og hytter så er jeg intr i den å Wink
   #4
 3 412     Akershus     0
Prislisten jeg har fra Drammen Hus & Hytte er ikke helt oppdatert, og den er på papir.  Men det gjør ikke så mye, for de har vist prisene sine svært godt for hver husmodell på nettsidene sine.  Gå inn på dhh.no, klikk på et hus du liker, og under Beregn Pris ser du priser ved forskjellige ferdighetsgrader, fra byggesett til ferdig oppsatt hus (Det siste tilsvarer omtrent "malingsklart" fra enkelte andre leverandører).  Dhh satser på masseproduksjon av hus i den lavere delen av prisskalaen, så husene deres leveres uten duk på kjøkkenbordet og uten alle mulige fiksfakserier.  Til gjengjeld er de svært konkurransedyktige på pris. 
Signatur