39 559    22    6  

Blå bolig - for godt til å være sant?

 130     4
Det dumpet en prisliste fra Blå bolig ned i postkassen her om dagen.

Kun ett av husene kostet over 2,5 millioner ferdig oppsatt. Jeg må si at jeg ble noe overrasket og jeg tenker at det som skjer i mitt hode er kanskje akkurat det prisene var tenkt å gjøre: Det har fått meg til å vurdere å bygge en av deres boliger.

Nå har jeg snart hele huset fullt av boligkataloger og prislister. Og ved å sammenligne litt med andre så er det noe som plager meg, og det er at dette kan umulig være riktig pris.

Er det noen som har bygd med blå bolig som kan fortelle om prislisteprisen stemmer overens med hva man til slutt endte opp med å betale for ferdig oppsatt hus. Altså da kun for ferdig oppsatt hus, og ikke noe mer?

Kommer til å sende en e-post til forhandleren som gav meg katalogen og spør dem om et grovt overslag på bygging på tomta. Jeg har alt fått et tilbud av en annen forhandler som var veldig gunstig, så jeg er spent på om de kan matche.

   #1
 596     Vestlandet     0
har du mulgihet å poste den i siden for blå bolig?
kunne vært interressant å se  ;D
  (trådstarter)
   #2
 130     0
Jeg kan se om ikke jeg får scannet og lagt inn begge arkene jeg fikk senere i kveld. En ting jeg stusset på med listen er at det så ut som den var skrevet ut på sommerstid i fjor en gang.

Dette er det flere som gjør, også får man et helt annet tilbud når man kontakter dem. Burde de ikke skrive ut en prisliste som er oppdatert til dags dato?
  (trådstarter)
   #4
 130     1
Fullt klar over at både tomt (arveavgift), utgraving, grunnmure, plate og kommunale avgifter og en drøss med annet kommer i tillegg.

Takk likevel for at du sier i fra  Smile
   #6
 577     Litt vest,litt nord,og litt vest igjen     0
Kunne virkelig tenkt meg havstein huset fra blå bolig!  Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #7
 130     0

Kunne virkelig tenkt meg havstein huset fra blå bolig!  :)


Hver sin smak sier jeg  :P

Selv liker jeg Modena, Vitora og Samos. Når jeg så at Modena var rett over 2 millioner ble jeg litt overrasket, og fikk kanskje litt for store forhåpninger.

   #8
 1 027     0
Bygde en variant av Stilo; det kostet på krona det tilbudet fra BlåBolig viste. Og hvorfor skulle det ikke det?

Avviket fra prislista kom av våre tilvalg/endringer; disse ble priset punkt for punkt i beskrivelsen i bestillingen. Det hører også med i historien at med untak av gulv på mørkeloft ble det ikke endret eller lagt til noe etter at huset var bestillt.
   #9
 317     1

Jeg kan se om ikke jeg får scannet og lagt inn begge arkene jeg fikk senere i kveld. En ting jeg stusset på med listen er at det så ut som den var skrevet ut på sommerstid i fjor en gang.

Dette er det flere som gjør, også får man et helt annet tilbud når man kontakter dem. Burde de ikke skrive ut en prisliste som er oppdatert til dags dato?


Det står vel et sted med liten skrift hvor lenge prislisten er gjeldende? Personlig er jeg slik skrudd sammen at dersom jeg får en prisliste som sier en ting og et faktisk tilbud som sier noe helt annet konfronterer jeg selger med det og forlanger den rimeligste prisen. De som da kommer med en masse unnskyldninger og bortforklaringer får da grei beskjed om at dersom de ikke kan levere til den forespeilede prisen (som regel lavest) blir det ingen handel. Min erfaring er at såfremt det ikke er snakk om opplagt mennesklig svikt gir de fleste da etter. Gjennom årenes løp har jeg "spart" store summer på dette, og selv om jeg en sjelden gang må til konkurrenten og betale mer har jeg likevel tilfredsheten om at "svindleren" mistet et salg og dette betyr for meg mye, og særlig hvis man kan hovere i ettertid...  Det skal dog sies at jeg slapp å handle hus på denne måten, men svært mye annet har jeg handlet slik. Såfremt det ikke er snakk om betydelige tap for selger er de fleste mer interessert i å lande et salg enn ikke i det hele tatt.