23 192    13    1  

Blå Bolig: Noen med erfaring fra denne husprodusenten?

 33     0
Er du fornøyd?? Ble det et dyrt hus? Smile

   #1
 137     0
Hei.

Vi skal bygge hus med Blå Bolig og vi er kjempe fornøyd. Vi kjøper kun byggesettet og ordner rørlegger, snekker, elektriker osv selv. Vi har gått for hustypen Sierra.
Kan anbefale Blå Bolig på det sterkeste! Det eneste som er negativt, er at det kommer mye i tillegg til standardbeskrivelsen. F.eks; hvitmalte lister, vinduskarmer +++ Ting som er standard hos andre leverandører.

Lykke til, uansett hva du bestemmer deg for  Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 33     0
Vet du cirka hvor mye det kommer på? Hva må dere betale for byggesettet når dere trekker ut det dere gjør? Og hvor mye blir det utenom?

Tusen takk for svar!! Smile
   #3
 137     0
Med 25 cm yttervegger ligger prisen på 946.800,- Vi har trekt ut kjøkken, bad og garderobe og fikk et latterlig fratrekk på 45.000,- Det er utrolig lite, og de tjener penger på det selv om du trekker ut ting.

I tillegg har vi hevet kneveggene med 30 cm og byttet til Decra tak istedet for Zanda. Vi har en tilleggsliste på over 100.000,- Hadde vi kikket hos andre husleverandører hadde vi sikkert fått et bra tilbud der. Men vi hadde falt for huset og da var det gjort  :)

Å bygge hus er mye dyrere enn det man tror. Det er bedre å legge på for mye i budsjettet enn for lite. Med tomt, hus, garasje og billån, kommer vi sikkert på 3 mill. Tomta kostet 363.000 og er 767 kvm.

Vi legger gulv, maler, setter opp kjøkken, grunnmur og pipe selv. Så litt egeninnsats blir det. Men forhåpentligvis er det verdt det  Smile
Signatur
   #4
 5     0
Vi har også valgt Sierra :)  Hvor langt er dere kommet i prosessen?

Vi starter snart med grunnarbeider...
   #5
 925     0
Falt litt for Napoli og planløsningen deres. Forøvrig synes jeg mange av husene deres er lekre, men mye ræva planløsninger. Prisene som er lagt ut i prisforumet er nok litt utdatert men ser alikevel billig ut. Ser i en annen tråd at noen nevnte at lister og denslags ikke er inkludert er i leveransen, er det noen som har en leveransebeskrivelse fra disse?
Signatur
   #6
 86     0
theresek: Det sto at dere skulle bygge med blåbolig? Er dere startet og er dere enda fornøyd? Har et par kompiser som skal bygge og blåbolig er en av de som er sett på.
Signatur

   #8
 751     Østlandet     0
Vurderer disse to:
Mesola - http://www.blåbolig.no/index.php/34781-95
og
Napoli - http://www.blåbolig.no/index.php/34809-95

Men,ønsker å heve knevegger. Hvor mye bør de heves? Hvor mye ekstrakostnad blir det?

Noen med synspunkter på planløsning på disse to husene?
Vi er veldig glad i utbygg på midten. Skal forøvrig også ha kjeller med uteleiedel på huset.
   #9
 1 027     0


Men,ønsker å heve knevegger. Hvor mye bør de heves? Hvor mye ekstrakostnad blir


Holder på med en variant av Stilo; endret takvinkel til 36°, hevet kneveggene til 1,94mtr, bygger inn under kassen/karnappet (en av de tingene jeg ikke skjønner hos Blå Bolig-hvorfor har den fæle boksen som står på stylter?? er jo bare stygt!), endret til Decra tak, tok bort noen vindu og la til noen andre.
Dette fordyret huset så lite at jeg husker det ikke, men godt under 50000kr. Byggesettet koster 1,036.000 (som TEK97)
   #10
 751     Østlandet     0
Ok,så det du sier er at det ikke trenger å være den største kostnaden å heve knevegger? Koster det forresten noe å tegne om huset? Ser flere har byttet til decra tak,noen spesiell grunn til det? Wink