9 249    6    1  

Blå Bolig: Rio

R2k
 5     Lofoten     0

Har tenkt å bygge dette huset.
Er det noen her som har bygd et slikt hus og er villige til å dele litt informasjon/bilder rundt dette?

Skal kanskje ha kjeller, men med lavest mulig grunnmur over bakken så huset ikke ser ut som en "fjøs", altså for ruvende.

Noen som har gjort noe liknende?

På forhånd takk.   Smile

   #1
 48     Snart Trøndelag     0
Har sett på dette huset selv og liker godt planløsningen. Er veldig interessert i å høre om ditt prosjekt Smile
Yam
   #2
 5     Sarpsborg     0
Hei!
Vi bygger i fra Blå  Bolig nå. Type altea, men har tegnet om til Rio på den siden balkogen er. Synts selfølgelig det blir kjempefint....Smile
R2k
  (trådstarter)
   #4
 5     Lofoten     0
Jeg har fått pris på "modifisert" Rio. Ca. 60cm bredere (pga. forandring i 2.etg), større bad nede, mindre bad oppe, 4 soverom oppe, og kjeller i tillegg. Prisen er ca. 1,86mill. Da er grunnmuren beregnet som egeninnsats. Skal kun innrede et større vaskerom/avkledningsrom i kjelleren, resten blir urørt i første omgang, foruten kanskje noen enkle hyller på en bod. Rørlegger, elektriker, grunnarbeid og tomtepris kommer i tillegg. Blir en god del egeninnsats som trekkes fra denne prisen, avhengig av mengden selvsagt. Har fått antydet rundt 120 000 pr snute på rørlegger og elektriker.
R2k
  (trådstarter)
   #5
 5     Lofoten     0
Glemte å nevne at jeg bruker "egen" snekker, som har innhentet materialspriser selv.
   #6
 7     tinn     1
hei. vi skal igang med bygging i juli. å skal bygge rio med endel endringer. noen som har noen andre tegninger enn de du får i katalog og på nett? helst med litt mål. snitt og plan. skal begynne å regne litt på kjøkken og div. pluss at jeg vurderer om jeg ska få firma jeg jobber i til å levere kappliste ta råbygg.
Signatur