6 451    3    0  

Blå bolig Samos

 6     På landet     0
Vi har falt for hustypen Samos fra Blå bolig. Dette er et hus som har et tradisjonsrikt ytre. Det har 4 soverom pluss loftstue i 2. etasje, noe som er helt etter våre ønsker.

Planløsningen i 1. etasje er derimot ikke helt etter våre ønsker... Etter det jeg kan se, så er det ikke inntegnet bad/wc i 1. etasje. Dette er et must for oss, så her må vi endre på noe. I tillegg vil vi gjerne ha vinkelstue, og vil ta vekk soverommet/kontoret som ligger innenfor stua. Kjøkkenet trenger heller ikke være fullt så stort som det er inntegnet. Noen som da har forslag til hvordan vi kan få plass til både bad/wc og vaskerom med egen inngang i 1. etasje, samt vinkelstue??

Er det noen som har bygget/bygger dette huset, og som vet hva prisen ligger på? Og hvor mye mer enn katalogprisen må man ut med for ferdig hus?
Kan dette huset tilpasses skrå tomt, og fordyrer dette huset veldig?

Takknemlig for svar!


Samos fra Blå bolig: http://www.blabolig.xr.no/samos

   #1
 22     Østfold     0
Vi bygger Samos, men har endret fasade og planløsning. Dette har gjort at huset er ca 15 kvm større, og vi har bad i 1. etg. (ikke stort, men plass til dusj og toalett). Vi vurderte inngang utenfra til vaskerom, men siden det ligger så nærme hovedinngang droppet vi dette (det stjeler ekstra veggplass) Vi har vinkelstue, men har fortsatt soverom i 1. etg...
   #2
 11     Nordland     0
Hei! Jeg har snakket med blåbolig ang priser og  hva som ikke inngår i prisen.. Rørlegger, elektriker og grunnmur var ikke med.. 
Har du fått pris på huset?
   #3
 22     Østfold     0
Hei!
Vi er nesten ferdig med huset. Flytter inn om 2 uker  :)
Prisene fra forhandleren i Østfold inkluderer el og rør over grunnmur. Grunnmur og rør/el i såle/grunnmur kommer i tillegg...