4 167    4    0  

Bygget blå bolig?

rsh
 32     sognogfjordane     0
Noen som har bygget nøkkelferdig fra Blå bolig og kan si litt om hva som ikke var inkludert, og hva sluttsummen ble?

   #1
 242     0
Kan ikke svare på spørsmålet ditt dessverre, men kan opplyse om at av mine to nærmeste Blå Bolig-forhandlere, er et selskap nettopp tvangsoppløst, og det andre selskapet svarer ikke på henvendelser om katalog.... Det firmaet som er tvangsoppløst ligger fremdeles som forhandler på Blå Bolig sine nettsider.
Nå er det helt sikkert store variasjoner avhengig av hvilken forhandler man benytter, men generelt tenker jeg at Blå Bolig kanskje ikke er veldig seriøse når dette er typen forhandlere de knytter til seg, og ikke en gang sørger for oppdateringer på nettsiden sin...
Men det var altså noe helt annet enn hva du spurte om, så ignorer svaret om du ønsker Shocked)
   #2
 372     0
De sier selv at de har bygget rundt 3000 boliger i Norge siden de startet. Men det er veldig lite skrevet om dem her på dette forumet. Noen som vet noe om hvordan disse husene er?
   #3
 3     0
Jeg har bygget fra Blå bolig. Ikke særlig fornøyd. Det er utrolig mye som kommer i tillegg som ikke er inkludert i prisen.
   #4
 11     0
Undersøkte pris på Modena hos Blå Bolig og fikk informasjon om hva som var med og ikke. Fikk prisliste over alle boligene, men på prisene der kom det mye i tilegg for å få ett ferdig hus.