24 218    23    4  

Block Watne: Noen med erfaring fra denne husprodusenten?

 38     0
Vi tenker å bygge Eidsvoll fra Block Watne.

Er det noen som har erfaringer med de?
Tar de mye for å gjøre om litt (les: flytte vegger)?
Fulgte de opp som de skulle?

Osv...  Wink

   #2
 342     0
Beklager men har bare hørt dritt om block watne.. Ikke at jeg har hørt så mye men ett venne par og noen bekjente har fobannet seg på at det blir aldri block watne igjen
   #3
 56     0
Forsåvidt ikke noe galt å si på kvaliteten til Block Watne etter min erfaring.

Mitt ankepunkt er at de ikke gidder å svare på enkle henvendelser. Dette skjedde i 2005 i en tidlig fase og igjen i 2007/2008 ved et par anledninger... De har tydeligvis nok med de store prosjektene sine.
  (trådstarter)
   #4
 38     0
Nettopp derfor jeg spør  Wink Vil ikke drite på draget en gang til. Når det er sagt, er den noen firmaer noen er fornøyd med forresten? Vil gjerne vite om de. Firma vi bygget med sist var håpløst så vi orker ikke en sånn runde til. Som svogeren min lurte på "Finnes det i det heletatt et byggefirma som fungerer?". Lønner de seg å ansette noen eller å følge opp selv? (Om man har nerver til det mener jeg  Grin )?
   #5
 37     0
Gjennom vår husprosess var vi i kontakt med block watne flere ganger for de hadde ett par aktuelle husmodeller for oss. Men vi opplevde å ikke bli tatt seriøst..
De skulle sjekke priser og mulighet for omgjøringene vi ønsket oss, også skulle de ta kontakt igjen. Nå syv måneder senere har jeg fortsatt ikke hørt noe.. Så det ble IKKE block watne på oss.

De var også godt overpriset i forhold til andre. Men som oftes er dette temmelig forskjellig i forhold til forskjellige lokale leverandører.
   #6
 80     0
Vi har signert kontrakt med, og skal bygge bolig fra BW. Vi begynner å grave om et par uker, så vi vet ikke hvordan gjennomføringsfasen er, men her er noen av våre erfaringer med BW Romerike så langt:


  • BW har omtrent samme pris som tilsvarende boliger hos andre leverandører, men du får med mye mer: deriblant garderobe og baderomsinnredning

  • BW er en av de aller største på eneboliger, så du kan være sikker på at de også er der gjennom hele reklamasjonstiden.

  • Vi har fått gjort alle de endringene vi har ønsket uten ekstra kostnad frem til kontraktssignering

  • BW er kjent for å bygge effektivt og rimelig, men de bygger ikke noe utover det de må. Mange levernadører har 20-25 iso i veggene, men BW har fortsatt bare 15 cm - for det sier forskriften at det skal være.

  • Vi har vel også opplevd å være annenprioritet, men har tatt igjen dette ved å være tilsvarende pågående. Dermed har ikke det vært noe problem i praksis.

  • BW er stort og har mange avdelinger der det tidvis går fort. Vi har måtte dobbeltsjekke at tegningene er blitt endret i samsvar med avtale. Flere ganger har det ikke det.
Vi har besøkt flere andre som har tilsvarende boliger, og rådet vi får er: Følg nøye opp i løpet av byggeprosessen slik at du er sikker på at alt blir som det skal.

   #8
 115     0
Jeg er ikke fornøyd med Block Watne, MEN vi har kjøpt et ferdig rekkehus-prosjekt, og det er mulig kvaliteten er bedre når man følger opp et prosjekt.
Men vi er ikke veldig fornøyde med hva vi har fått... slurv hele veien..!!
Skal ha 1 års kontroll nå..(har lagt ut en tråd ang dette)...og vi har en god del på listen for å si det sånn..!! Bare slurv :(
Dessuten så har det vært veldig vanskelig å få kontakt med prosjektleder, og vi har allerede forsøkt flere ganger å si i fra om de fleste feilene.. men svært lite har blitt gjort..!!

Veldig synd.. jeg syntes Block Watne har mange fine hus, og kjøpte Block Watne fordi jeg inbilte meg at de vare flinke...

Men blir nok ikke Block Watne igjen på oss..!!

Men det er jo meg da.. nå har jo byggeboomen stoppet opp.. så de har kanskje mer tid til sine prosjekter.. dessuten kan vi ha hatt veldig uflaks.. og være tilknyttet et dårlig kontor...

Lykke til Smile
   #9
 943     0

Vi tenker å bygge Eidsvoll fra Block Watne.

Er det noen som har erfaringer med de?
Tar de mye for å gjøre om litt (les: flytte vegger)?
Fulgte de opp som de skulle?

Osv...  ;)

Har du penger nok til å bygge det huset,driter du vel i hvor mye det koster å flytte noen vegger?????
Signatur
   #10
 3 955     1
Bor i BW 2-mannsbolig nå og det ser ut som listene er montert med 4" stavspiker samt sprekker mellom pipe og vegg (ikke småe på noen mm, men oppmot 5-6cm på det meste) samt noe knirk i sponplategulv. Romløsningene derimot er INGENTING å si på da dette er bedre enn noe annet vi har hatt Smile