GFE
   #11
 114     0

Er det gull eller kråkesølv du skal selge ?.
Jeg har en klar mening om at deler av markedet er priset for høyt i forhold til nybygging.
Det vil si og modernisere et litt eldre bygg oppimot dagens standard + kjøpsprisen.
Min påstand er at totalprisen ofte vil bli høyere enn å bygge nytt.
Et litt eldre hus "vil aldri bli som et nytt nesten uansett hvor mye man bruker på det".Hei,
Ofte synes jeg den sammenligningen er litt irrelevant, kansje er det ikke mangel på tomter her siden det ligger landlig til, men i mange tilfeller og mange områder så er det ikke tomter ledig og slik sett så vil det påvirke prisene, man har rett og slett ikke dette alternativet du refererer til.
Videre er ofte de beste tomtene allerede bebygd.

Har ikke sett huset som her er ts og kan ikke utale meg om dette, men for ca 2 mill så er det ikke rare huset man klarer å bygge der jeg bor idag, det er ofte en leileghet på en flermannsbolig på en normal tomt for denne prisen

Mvh

   #12
 5 568     0
Hva med å leie inn en interiørdesigner eller hva det heter, som møblerer huset "perfekt" før neste visning? Mener å ha lest en del erfaringer om at det skal fungere bra. Koster noen kroner da...
   #13
 359     ØSTLANDET     0
vi solgte for ikke så lenge siden
fikk følgende råd (etter hukommelsen):

1. fjern alle møbler som ikke er strengt nødvendige, inkludert gardiner
2. fjern hund og katt god tid i forveien
3. fjern alle "personlige" eiendeler
4. rydd og vask
5. pass på at først og sisteinntrykket er bra dvs. utearealer, inngangsparti og gang
6. hvis du har tenkt til å male eller annen lett oppussing er det gangen og eller det første rommet man kommer til du bør fokusere på
7. møbler i et rom skal alltid ha god avstand fra der man kommer inn i rommet, dette øker inntrykket av god plass

Vi fulgte alle råd slavisk, bikkja dro til bestemor, bokhyller og bøker ble kjørt vekk, tv ble fjernet, kjøpte nytt spisebord på ikea, malte gangen, klippet gresset, byttet alle lyspærer, vasket, kjøpte inn blomster.

Og noen som leser dette tenker at folk er ikke så dumme etc. og at det er boligens standard og beliggenhet man betaler for. Det meglerne vet så inderlig godt  er at hvis hu mor liker følelsen hun får når hun kommer inn og ser for seg glade barn i hagen og kjenner lukten av nytrekt kaffe fra kjøkkenet så blir det en bra pris.

Selvfølgelig finnes det et enklere råd nemlig å senke prisen, og det er det alle de som sitter på gjerdet venter på. Snart begynner fellesferien og din bolig er plutselig del av et gigantisk opphørssalg..
  (trådstarter)
   #14
 758     Østlandet     0
Takker for svar!
Huset er fortsatt ikke solgt. Megler har ringt rundt,men flere er usikre. Mage unge førstegangskjøpere som sitter på gjerdet, ikke tør å begynne. Ser flere har tipset om å gjøre boligen mer attraktiv. Vil si vi er over gjennomsnittet nøye,så vi har kjørt bort møbler,malt og ordnet alt som har vært halvferdig,vasket,satt fram blomster og frukt etc. Idag kom et bud på 1,6 mill Shocked. De som byr er fra Osloområdet. Megler sa han kjente til dette fra byen,at de legger inn et lavt bud for å få igang prosessen, men maken til lavt bud da!! uansett er fristen satt til torsdag så får vi se hvor mange som hopper ned fra gjerdet og hvor lenge de blir med.
   #15
 9 677     Kysten     0
Lavt bud er det, men det kan være det som drar det igang for dere. De som sitter på gjerdet likte gjerne huset deres. Kanskje de våkner nå og setter inn et høyere. Er de unge bruker de noe tid på å ordne finansierering dersom de har lav egenkapital. Ha is i magen, de som har bydd går gjerne høyere også. Det er lov å prøve seg, husk på at de vil ha det så billig som mulig i motsetning til dere som vil ha mest mulig.

Det blir en spennende dag imorgen! Wink
   #16
 413     kløfta     0
brukte vel 7 uker på å bli kvitt en leilighet, var ikke noe unormalt det ifølge megleren. dette på samme årstid.
   #17
 4 110     Akershus (Follo)     0
Nabohuset ble lagt ut på Fredag, solgt på Mandag til pris over takst. Selger er fornøyd, og spør du meg bør også kjøper være det. Jeg kjenner kåken siden bygging, og den er velbygd og godt vedlikeholt.

Også er det et ekstremt bra nabolag da.  ;D

Jeg prøvde å begrense støyende byggeaktiviteter under visning og håper det bidro til godt intrykk.  :D  Kanskje en idé om du avtaler med naboene at de ikke starter kollektiv plenklipping, kvistfresing osv.  i visningstiden? Om det er et rolig nabolag er det jo litt dumt om det i de 2-3 timene under visning fremstår som noe annet da.
Signatur

   #18
 5 568     0

Jeg prøvde å begrense støyende byggeaktiviteter under visning og håper det bidro til godt intrykk.  Grin


Det er mange som ikke forstår at når nabohuset går til høy pris påvirker det også verdien på ens eget hus positivt.
  (trådstarter)
   #19
 758     Østlandet     0
Budrunde idag mellom to parter. Ene har trukket seg på 1,9 og andre er fortsatt med,men vil ikke gå høyere opp. Vi godtar ikke 1,9. Taksten er 2,05. . Ikke veldig fristende å begynne på ny runde med visninger og styr nå.