#41
 359     ØSTLANDET     0
problemet her er vel at sommeren nærmer seg og da faller aktiviteten og interessen i boligmarkedet

med mindre dere har et stramt budsjett for neste prosjekt ville jeg solgt raskt

hvis dere har en ekstra visning og ikke får inn nye bud er vel kjøper i en enda bedre psykologisk posisjon iforhold til dere

gi motbud, pass på at megler formidler dette til de andre på listen også

  (trådstarter)
   #43
 762     Østlandet     0

Bare husk på en ting med motbud. En selger som kommer med et motbud plikter å selge til motbudsprisen. Her er det mange som tror at kjøper må by over motbudet.

http://forbrukerportalen.no/Artikler/forbrukerrapporten/2003/1045131648.25


Jepp,regnet med at det var sånn. Sier seg selv. Ethvert bud er bindende. Har kommet inn bud på 1,9 som vi avslo, vil egentlig ha 1,975. Samme person kom da med bud på nytt på 1,9. Vi avslo igjen. . 3 dager siden. Kan de ikke bare by litt til!!!
   #44
 875     0
Her bør det jo gå opp et lys. Dere har boligen ute til 2.050.000kr, har hatt visning og det er 6-7 som har satt seg på lista. Dere får inn et bud på 1.900.000, noe som er 150.000 under prisantydning. Bare det at det kom bud, og et som var såpass lavere en prisantydning og at ingen av de andre på listen kom med bud sier jo at dem alle syntes den 1.900.000 er for høy. Tror du skal være litt forsiktig med å avslå sånn da.
  (trådstarter)
   #45
 762     Østlandet     1
Det er flere ting som spiller inn på avgjørelsen vår om å avslå. Bl.a flere ting de som la inn bud har sagt til megler. De virker veldig interessert, men prøver å presse ned prisen mest mulig. De ringer megler i tide og utide flere ganger i uka og spør om vi har ombestemt oss,spør hvor de skal søke jobber(?? ja faktisk..) etc. vi får også en på visning på mandag som er veldig interessert,så vil ihvertfall avvente til da. Skal og sies at det er på bygda og her går det tregere enn i byen..! Wink
   #47
 9,677     Kysten     0
Klarer dere å fremskynde visningen til denne uken ville jeg gjort det. Før du vet ordet av det er disse andre lunken til kjøpet. Dersom megler har kontakt med de forrige budgiverne kan jo de opplyses om at det kommer en privat visning på mandag. Da kan dere få et bud på fredag nærmere 2 mill.

  (trådstarter)
   #48
 762     Østlandet     0
Ja,de er nettopp informert om at vi kjører ny visning. Er fristende å si til de at enten får de legge inn et høyere bud eller så får megler stryke de av lista!
   #49
 9,677     Kysten     0
Hvorfor det? Du kan jo ikke bebreide dem at de vil ha det så billig som mulig, det er endel av spillet.
   #50
 350     Norge     0

Ja,de er nettopp informert om at vi kjører ny visning. Er fristende å si til de at enten får de legge inn et høyere bud eller så får megler stryke de av lista!


Er tydeligvis de som er mest interessert i huset deres, så å stryke de fra lista ville jo vært litt spesielt. Hvis de har bydd 1.9 mill, og ingen andre har bydd mer, så er det jo faktisk det boligen er verdt i dag. Verken mer eller mindre.

Og selvfølgelig ønsker de å presse prisen. For hver dag dere nærmer dere sommeren, så synker interessen boligen. Det er hvertfall sikkert. Og de vet også at det var mange på lista, og ingen av de som var villig til å by mer enn 1,9. Med mindre det kommer noen nye interesserte, så har de jo full kontroll.

Og for de som har hatt visning noen ganger så er det langt mellom å fremstå som veldig interessert pr telefon og det å faktisk legge inn et akseptabelt bud. Men hvem vet.