3 008    5    0  

Når skal jeg selge leiligheten

 1 092     0
heisann!

Jeg har en ganske  stillfull og sentral leilighet som jeg er ivrig på og selge raskest mulig. Jeg er også avhengig av og få mer igjen for den en jeg kjøpte for.
Er markedet så dårlig som media sier eller burde jeg vente noen år?

Vurderer og selge i vinter

   #1
 520     0
Markedet er segmentert, men leiligheter, type normalstørrelse, har jo sunket i et års tid, eller noe sånt. Og jeg har ikke sett noen varsle en lengre oppgang med det første.

Men følger du ørlite med så vet du svaret selv. Du skal selge fort som f.. hvis du ønsker mest mulig igjen.

Hvis vi faktisk er på toppen av en normal nedgang så kan det fort gå mange år før prisen er tilbake på samme nivå, relativt sett, som nå.
   #4
 520     0
Jeg skjønner på en måte ikke spørsmålet, svaret er jo åpenbart for alle som vil bruke noen få minutter på nett for å orientere seg i forhold til utviklingen av markedet.

Markedet har vært nedadgående lenge nå, men fortsatt er prisene historisk høye. Det er et historisk høyt antall boliger som ligger ute for salg nå. sannsynligheten for at prisene skal øke på "normale" boliger er liten.

Hvis du vil ha noe annet svar så finner du sikkert støtte for det også, men ikke regn med å være i flertall. Dog har flertallet tatt feil før..

Du sier videre at du ønsker å selge relativt raskt. Da ville jeg gjort det, og hvis du ikke får prisen du ønsker, eller må ha, så kommer du i en ny valgsituasjon, kan du vente (muligens i mange år), eller må du realisere tap?