15 096    15    0  

Notar Eiendomsmegler: Gratis Verdivurdering

 925     0
Verdivurdering hos Eiendomsmegler Notar.
Gratis og uforpliktende verdivurdering.

Hvorfor har jeg da fått en faktura på 1500,-?
Er det engang lov?
Signatur

   #1
 740     0
Send den tilbake! om du har det skriftelig at det er gratis og uforpliktene.
Spørs om det ikke har skjedd en feil i systemet deres..
Signatur
   #2
 528     0

Notar er svindel satt i system. Kunne ikke falle meg inn å hverken kjøpe eller selge bolig igjennom dem... Finnes mange useriøse meglere men Notar sine stiller i en egen klasse...
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 925     0
Tja, samtidig fikk jeg en faktura på at jeg 31 mars hadde passert en bomring i michael krohnsgate i bergen. hehe, funny når jeg bor på øvre romerike Wink just my day.
Signatur
   #5
 241     Ålesund     0
Det har jeg hørt om flere som har fått faktisk. Jeg husker ikke hvordan det gikk da, om de måtte betale den...
   #6
 52     0
Vi har hatt Notar på befaring/Verdivurdering.

For det første orket fyren så vidt å gå innom alle rommene å se... Etter at han hadde  tittet litt rundt, pratet han om hvor mye han mente verdien på huset var. Etter to dager fikk vi verdivurderinga fra ham, hvor han da hadde gått NED med en halv million i sin vurdering!  Skuffende!

Men, vi har altså ikke betalt noe for dette. - Kanskje vi hadde fått høyere verdiverdivurdering dersom vi hadde Wink ::) betalt??? 
   #7
 839     0
Hvis en ser på reklamen til Notar ser en ofte skryt om hvor mye over prisantydning de har solgt for. Prisen for salgsjobben er slik at for sum over prisantydning får Notar prosenter. Dvs de tjener på en lav prisantydning (senke selgers forventning) og så selge langt over (veldig fornøyd selger). Svindel og bedrag.

   #8
 1 778     Skogsvåg på Sotra     0
Har selv opplevd flere i familien, og diverse venner/kolleger/bekjente, som har benyttet Notar. Ingen av disse har noe som helst positivt å si om disse kjeltringene, tvert imot. Flere har tapt store summer på å la disse glattsleikede guttevalpene få leke seg med den største materielle verdien man har.
Inntill få år siden hadde Notar her i Bergen kun en person som faktisk var autorisert megler. Resten hadde gått på kurs. Bare det sier nok for min del. Man bruker fagarbeidere, eller gjør jobben selv. Punktum.

Har selv sett hvordan de prøvde å lure, lyge og snakke rundt, da en i familien skulle selge en leilighet. Jeg var "anstand", og var der i.f.m. visningene, og hørte selv på sludderet de guttevalpene kom med.
Det skjemaet som selger krysser av på, som går på feil som selger kjenner til, det var fyllt ut slik jeg mener det bør. Siden det viste at det bla.a. var feil på badegulv, tok likegodt de luringene å fjernet hele skjemaet fra brosjyrene som ble delt ut på visningen. Enkelte spurte etter skjemaet, og de kom med diverse rare forklaringer på hvor det kunne ligge (at det lå i en pose i bilen til ene selgeren, sa de selvsagt ikke noe om). Sikkert er det iallfall at de forventet at budrunden skulle være ferdig FØR dette skjemaet kunne bli funnet fram igjen.
Hadde dette vært et enkelttilfelle, så greit nok. Men nissene prøvde seg 3 ganger, med 3 forskjellige sett med sleske guttunger. Totalt rundt 10 selgere, alle like full i tull.
Alle hadde hver sin forklaring på hvor skjemaet var blitt av, og ingen av de klarte å selge leiligheten.
Personen som skulle selge leiligheten ble tilslutt lei, og kastet hele Notar på dør, og gikk til frisøren dagen etter, og solgte leiligheten etter en prat med sin faste frisør, i løpet av en kveldsstund, samt litt advokathjelp. Og de 70.000,- Notar skulle ha, kunne brukes på helt andre ting.

Gjør dere selv en tjeneste: Styr unna Notar. Hold dere til selskap som har vært noen år i bransjen, evt selg boligen selv, f.eks med hjelp av en advokat. Bruk iallfall folk som har litt mer enn et selgerkurs! Google er din venn: "Selg bolig selv" gir masse svar, også for å få en verdivurdering eller takst, som faktisk er verdt noe, uten å bli flådd.
En statsautorisert megler koster selvsagt litt, men i mitt hode er det det eneste som faktisk duger.
Signatur
   #9
 1 943     0
Har berre vore utsatt for Notar (Bergen) i forbindelse med at vi såg på leiligheter for nokre år sidan. Det ga eit forferdelig dårlig inntrykk. Leiligheten var ok den, men ikkje aktuell for oss. Likevel prøvde denne personen å presse oss til å komme med eit bud, sånn i tilfelle vi kom til å ombestemme oss. Dessutan kom det heilt sikkert til å komme fleire på visning som kom til å by over oss...

Vi sa at vi var lite interesserte i å gi bud på noko vi ikkje ville ha; budet var jo bindande  :o  Han syns vi var tåpelige, for det var jo berre å selge leiligheten med ein gang vi fann noko vi likte betre. Fulgte etter oss ned trappene til og med  :'(

Eg ser aldri i Notar-avisa. Ever. Eg kjem aldri i livet til å kjøpe eller selge gjennom Notar.

Firmaet treng alvorlig opprydding og treng å gjere eit stort løft for å få folk sin tillit igjen. Kan godt hende det jobbar flinke folk der, men dei bør finne seg ein annan plass å vere, eller jobbe for å endre bedriftskulturen.

Men dette var jo beside the point Grin Gratis er jo fint, så lenge det er gratis. Send rekninga i retur. Og stol ikkje på verdivurderinga heller.
   #10
 13     0
Jeg ville ikke solgt gjennom Notar. Selv har jeg flere ganger ikke fått prospekter jeg har bestilt av dem. Kjedelig for selger som ikke engang vet at oppfølgingen av interessentene er så dårlig.