#11
 5 116     Troms     0

Når jeg kjøpte leilighet sist, ga jeg selger et tilbud på at de kunne slippe å vaske ut mot at jeg jeg fikk ett prisavslag på 4.000 Det var greit for selger. Det, er også en måte å gjøre det på...


Var det verdt det for 4 lapper? Eeh, betale millioner for leiligheten og prute ned 4 lapper for å bli belønnet med å vaske ut andres, bokstavelig talt, dritt... Wink
Signatur

   #12
 489     0


Når jeg kjøpte leilighet sist, ga jeg selger et tilbud på at de kunne slippe å vaske ut mot at jeg jeg fikk ett prisavslag på 4.000 Det var greit for selger. Det, er også en måte å gjøre det på...


Var det verdt det for 4 lapper? Eeh, betale millioner for leiligheten og prute ned 4 lapper for å bli belønnet med å vaske ut andres, bokstavelig talt, dritt... ;)


Kanksje det er verdt det om du likevel har tenkt å støve ned leiligheten/huset med høykvalitetsstøv fra festool-verktøy?

Da vi flyttet inn i vårt nye hus hadde vi liten lyst til å bruke tid på å vaske det gamle leide huset. Vi gjorde en deal på at de fikk overta noe hvitevarer som vi hadde der mot at de vasket selv før innflytting.
   #13
 5 412     Langhus     0

... likevel har tenkt å støve ned leiligheten/huset med høykvalitetsstøv fra festool-verktøy?
...

Dagens latter!

Og forøvrig enig i konklusjonen...
Hvis en alikevell skal rive "alt", (og dekke resten med tidligere omtalte kvalitetsstøv) kaste kjøkkeninnredningen osv trenger det jo ikke akkurat å være gullende rent. 4k holder til noen spann med maling og en kasse øl Smile
Signatur
   #14
 471     Kløfta     0


Når jeg kjøpte leilighet sist, ga jeg selger et tilbud på at de kunne slippe å vaske ut mot at jeg jeg fikk ett prisavslag på 4.000 Det var greit for selger. Det, er også en måte å gjøre det på...


Var det verdt det for 4 lapper? Eeh, betale millioner for leiligheten og prute ned 4 lapper for å bli belønnet med å vaske ut andres, bokstavelig talt, dritt... ;)Ja, absolutt! Det var ett oppussingsobjekt, som jeg skulle totalrenovere. Hadde derfor ikke behov for at den var skikkelig utvasket... Penger spart, er penger tjent  Grin
   #15
 5 116     Troms     0
Klabert, da er jo saken anderledes. Penger spart er ikke penger tjent..penger spart er penger (snart) brukt.

Btw, vi som har Festool er ikke spesielt plaget med høykvalitetsstøv fra verktøy som sager, pusser eller sliper  Wink Det er jo nettopp derfor vi kjøper Festool og ikke alt det andre greiene... Smile
Signatur
   #16
 10 406     Akershus     0
Da jeg kjøpte var det helt latterlig dårlig rengjort. Det var også noe skrot igjen som jeg måtte kjøre på dyna med. Ba megler være med ved overtakelse. Han prøvde seg på at huset var et oppussingsobjekt, og at det derfor ikke var så farlig med rengjøringen. Riktignok var/er det en del å gjøre her, men det var et beboelig hus som skulle pusses opp over tid. Nå 8 år etter er det fortsatt ikke gjort noe med stua og kjøkkenet.

Mamma var med og vasket, og vi brukte totalt snaue 50 timer før det ble bra. Hu som bodde her tidligere var storrøyker, og taket var aldri vasket. Hvite takessplater som etter 5-6 runder med vasking endelig begynte å bli bra.

Krevde 10.000,- tilbakebetalt, som jeg også fikk.

Forøvrig et tullete argument at 3.000 er småpenger når man har brukt X antall mill på hus. 3.000 er akkurat 3.000 uansett om man akkurat har kjøpt en bugg, en brukbil eller et hus til 5 mill. Hvis det gjør at man kan låne 3.000 mindre, så vil det gjerne utgjøre det dobbelte av det igjen før lånet er nedbetalt. Om noe, så er det vel gjerne akkurat når man har svidd av et lass penger og lommeboka er tom noen ekstra tusenlapper kan gjøre en stor forskjell.
Signatur

   #18
 295     Trondheim     0
Vi solgte leilighet i Oslo og var passe fornøyd med siste bud og bestemte oss for å selge til den summen. Vi sa likevel til megler at vi ikke var helt fornøyde, men at vi kunne godta budet dersom vi slapp å vaske ut leiligheten, la det stå igjen en defekt vaskemaskin, slippe å montere noen lister og la bodene være slik de var ved visning, altså med noe skrot og kvantitetsstøv (ikke kvalitet Laughing.
Kjøper godtok dette og vi føler at vi fikk "forhandlet" oss til en grei deal. Kjøper var også fornøyd, da de hadde nådd max-grensen sin og ikke kunne gå høyere.
Anbefales!
PS! Det skal sies at vi likevel tok en forholdsvis nøye vask, da vi liker å rydde opp etter oss.
Signatur
   #19
 802     Akershus     0
Folk har forskjellig toleransegrense, og den er ofte spesielt høy hos den som flytter ut (naturlig nok - det er jo ikke så ekkelt med egen skitt som med andres).

Slitasje og misfarging er en ting, men organsk "slam" etter forrige eier i form av smuler og fett vil vel de fleste kalle dårlig vask.

Har handlet en del med eiendom og leid ut mye, og har bla sett meg nødt til å ha med egne punkter i vaskeskjemaet om vegg, tak, ventilator, komfyr, bak- og under komfyr, dørhåndtak etc.. da folk "glemmer" dette.

Synes det er en selvfølge at neste mann ikke skal føle at det første han(eller helst hun) må gjøre er å begynne å vaske...

   #20
 10 406     Akershus     0

Var det noen som argumenterte for at 3000 var småpenger? 3000 er jo akkurat hva du sier, 3000,-. Vanskelig å være uenig i det   :)


Beklager, 4000 var det visst :-)

Det så ut som at å "prute" 4000 var bare tull når man hadde betalt så mye.
Signatur