1 754    2    0  

Ønsker å leie hybel / leilighet gjennom barnevernet

 2     0
Hei.
Jeg fyller 18 år den 10. Februar 2016 og har fått avtalt med barnevernet at jeg kan flytte etter 15. Januar 2016. Avtalen innebærer at jeg må finne leilighet selv, og kan kontakte dem igjen når jeg har blitt tilbudt leiekontrakt.
I snart 3 år har jeg bodd i fosterhjem på Rånåsfoss, før det bodde jeg et halvt år på akuttinstitusjon mens jeg ventet på å få langtidsplass et sted, og før det igjen bodde jeg sammen med min familie.
Til hverdags går jeg VG2 Helsefagarbeiderlinja på Nes videregående skole i Årnes, Nes kommune. Til høsten igjen begynner jeg i lønnet lærlingpraksis.
Jeg har planer om å søke lærlingeplass i Nes, Sørum, Fet, Lørenskog, Skedsmo og Ullensaker kommune, Oslo, på Akershus Universitetssykehus og på Kongsvinger sykehus. Grunnet mine prestasjoner på skolen er jeg høyst sannsynelig garantert lærlingeplass der jeg selv ønsker.
Som person er jeg rolig, presis, økonomisk, glad i å holde det rent, ryddig, sortert og jeg verken røyker eller har dyr.
Jeg har ingen egen inntekt, men vil være i stand til å betale leie på riktig tidspunkt hver måned takket være økonomisk støtte fra barnevernet i Ullensaker. De stiller også med depositumgaranti. Barnevernet kan støtte meg frem til jeg er 23, men vil trolig ikke ha behov for deres støtte i mer enn 2 år.

Mine krav til bolig er:
- Leie under 7000 per måned.
- Eget bad.
- Mulighet for klesvask.
- Eget kjøkken eller kjøkkenkrok i stue.


Mine ønsker til bolig er:
- Strøm inkludert.
- Alle hvitevarer inkludert.


Ekstra: Har ikke behov for soverom. Bolig må være i gangavstand til tog stasjon, helst i forbindelse med Kongsvingerbanen (Kongsvinger - Skarnes - Årnes - Haga - Auli - Rånåsfoss - Blaker - Sørumsand - Svingen - Fetsund - Nerdrum - Lillestrøm - Oslo - Nationaltheatret - Skøyen - Lysaker - Sandvika - Asker). Buss til tog kan også gå fint. Ønsker helst de markerte stedene.

Mvh. Maria Synnøve Halvorsen. Håper på respons.
Siste redigering: 24. november 2015 21:39:02 av MariaSynn

   #1
 1 499     Akershus     0
Har du lagt ut annonse på finn under bolig søkes? Det er mange som også finner leilighet/hybel via lokale oppslagstavler. Når jeg ser etter leieboer er det finn jeg har benyttet. Det kan bety at du også bør være der. Hvordan er det å skrive leiekontrakt med en mindreårig?
  (trådstarter)
   #2
 2     0
Har du lagt ut annonse på finn under bolig søkes? Det er mange som også finner leilighet/hybel via lokale oppslagstavler. Når jeg ser etter leieboer er det finn jeg har benyttet. Det kan bety at du også bør være der. Hvordan er det å skrive leiekontrakt med en mindreårig?

Er på finn.no og har hatt kontakt med og avtalt visninger med de som er aktuelle for meg der, men har ikke lagt ut selv. Siden mindreårige ikke kan skrive under på bindende avtaler slik som husleieavtaler, blir det i mitt tilfelle barnevernet i Ullensaker som står som ansvarlige for kontrakten.