2 142    7    0  

Oppdaget lekasjen under dusjkabinett før overtakelse

 10     0
Dette var i går når selger skulle vaske dusjkabinett og jeg har sett at den ene side er knust og at det er lekkasje i røren, under dusjkabinett. Jeg ble bare trøtt av at selger er uten ansvar. 
Megler var uten stor hjelp og jeg tegnet protokoll med oppmerking at dusjkabinett har lekkasje. 

Hva kunne jeg gjort annerledes. Snakket med help advokater, de har sagt at det er opp til selger hvis han skal fikse dette eller ikke...

   #2
 299     Oslo     0
Er det fra overtagelse etter kjøp av eiendom? Kunne holdt tilbake en sum som tilsvarte mangelen?
Signatur
HSt
   #3
 22 183     Sørum     0
Jeg ser det er en sprekk i porselenet på den ene vasken min, den var der også overtagelsen. Jeg tror ikke den var der på visning, men 100% sikker var jeg ikke så jeg sa aldri noe om det. Dusj kabinett er vel sliteasjevare så før eller siden måtte det byttes. Det var ikke nytt når du var på visning heller. Jeg har Lyngby fra OBS bygg. Ikke verdens dyreste kabinett, men er sålangt fornøyd. (Tegneseriegudiden til montasje kunne vært et par hakk bedre, men det gikk jo greit, se på hvordan listene på dørene er satt på hvis du kjøper, det var disse jeg lurte på). Men godt mulig at selger alikevel skulle ha utbedret dette.
   #4
 1 463     Trondheim     0
Ordner ikke selger så fiks selv, ikke noe å dra inn megler eller help for. Koster ikke mange kronene uansett.
Signatur
   #5
 123     0
Du får et billig dusjkabinett på Bauhaus til 3000,- om det er noen trøst.

Lekkasje i rørene under dusjkabinettet kan være veldig enkelt å fikse. Hvis det er stive rør, sjekk at rørene er presset helt sammen i vinkler/skjøter, evt. tett lekkasjen med silikon/lim.
  (trådstarter)
   #6
 10     0
Tusen takk for svarene! Folk hjelper folk. I love you guys!
Detter er min første boligkjøp og derfor visste jeg ikke særlig mye om lover, men med denne siden fikk jeg mye informasjoner som jeg letet etter.
Jeg vet at overtakelsen er den siste steg hvor selger har ansvar for eiendom og jeg som kjøper kan få noen anmerkninger eller reklamasjon.

Denne selgeren leverte til meg dessverre å si det men en veldig ekkelt og skittent hus, og jeg vet at jeg kan klage om dette før overtakelsen. Når megleren sa bilder, sa han at jeg med disse bilder kan få et vaskebyrå på hennes regning eller noen tusen lapper for vaske selv, men dette var pinlig for meg å kreve fra henne dette så jeg har snakket med henne om det på en fint måte og viste hva må gjøres- bokstavelig alt. Men, mest ekkelt var dusjen og kjøkkenet så hun var der å vaske det litt på nytt.
Ettersom hadde jeg en dårlig samvittighet og sa, at jeg skal vaske ned alt annet.
Men, mens hun vasket dusjkabinett viste det seg synlige lekkasje og knust på ene siden dusjkabinett.
Mye stress i dag. Ingen reklamasjon for dårlig husvask og kabinett og ingen røykvarsler og tomten står fortsatt med henne gamle møbler som er ikke ryddet vekk.

Men, vi fikk huset på slutt. Bare at jeg bli ferdig med det. (Godkjent alt, bare la det vær)
His noen har energi til å kreve alt hva man ha rett til da ønsker jeg lykke til. Jeg ga opp.
Nå er det bare, først vasking vasking og vasking. (Kjøkkenet tatt jeg ut helt og mye vaskemidler, varmt vann under dusjen og alt går vekk)
Hvis dere blir interessert, skal jeg laste opp noe bilder hvordan det skal ikke ser ut når man sier at huset er klart til overtakelse- huset "uvasket". (Og sende bilder, etter jeg har vasket selv. )

Uansett, litt nå på en annen tema, men, tusen takk for svarene. Dere er alle genialt.


Takknemlig jeg.