3 384    5    0  

Oppussing av bad som skal rives ila. 5 år?

koj
 46     0
Har en etasje med to ,leiligheter. Skal leie ut den ene og bo i den andre.

Vi må pusse opp badene.Huset er bygd i 60 å har vel ikke vert gjort no siden. Vi ma ha dusj, og vaskemaskin/tørketrommel og litt skap plass. Kommer til og ha fagfolk til å gjøre rørlegg og elektro.
Vil legge minst mulig arbeid/tid/penger i det, da vi om 5 år +/- skal  disponere hele etasjen selv. Og da kommer til og utvide,flytte vegger ol.
Har tenkt Ikea baderomsmøbler, de er vel de rimligste?
Hva er rimligste/enklest løsninger for vegger og gulv? 

Skal også lage til to bad i etasjen over, for utleie. Kommer til å legge litt mer penger i de, men er absolutt ute etter å spare penger der også:)

Fliser,belgg, panel,våtromsmaling, fibo trespo osv, osv.. er jo et hav av alternativer. Hva tar man??

Håper noen tar seg tid å svarer:)

   #1
 211     Ålesund     0
Ville brukt Fibo på veggene, er kjapt å montere, tåler mye og er lett å holde rent.
Er golvet mur ville jeg lagt membran på det + opp bak enden på veggplatene og lagt flis + sokkelflis opp til bunnlista for veggplatene. Hvis ikke så finnes det jo vinyl for våtrom, men få dette lagt av en proff med sveisede skjøter og hjørner + riktig avslutninger ved sluk og rørgjennomføringer.
Isolasjon, dampsperre og noen ferdige takplater så er du i boks.
Blir bra nok, og selv om det bare skal vare i 5år(?) er det ikke vits i å gå på akkord og risikere skader på resten av huset pga. lekkasjer eller fuktskader.
   #2
 1 292     Ålesund     0
Uansett hvilken løsning man tar, så blir ikke kravet til tett membran og slikt like stort om man setter inn et dusjkabinett, og ikke dusjer rett på flisene. Sørg for skikkelig avtrekk inne på badet også. Det er nok av de som ikke bryr seg om leiligheten fordi de bare leier, så en fuktstyrt vifte som starter av seg selv hdde kanskje vert lurt, selv om det bare er 5 år..
Fibo på veggene er nok et godt valg her ja.. Smile
   #3
 743     Nordland     0
Rimeligste løsninger blir vel våtromsmaling og belegg, skulle jeg tro.
   #4
 22 352     Akershus     0og det er ikke krav til tett membran  :)med dusjkabinett, men er jo annbefalt
På 80 tallet da Oslo byfornyelse herjet ble dusjkabinettene satt på kjøkkenet, gjerne litt opphøyet slik at de kunne kobles på avløpet i kjøkkenbenken. Membran ??? , nix.