(trådstarter)
   #11
 4     0
Nr 1 er å kreve at det gjøres i henhold til regelverket, og at resultatet er 100%. Du tilbakeholden depositum lik kostnad for å gjøre jobben fagmessig samt leie, frem til det er ferdig. Er det ikke strøkent - forventet slitasje i leieperioden, så blir fagfolk leiet inn.

Hvilken sum snakker vi om. MDF kan jo ikke sparkles, så de må byttes. Dører må også byttes da de evt må lakkes. De koster ikke så mye dersom det er «papp dører.

Ser jeg bør spesifisere oppretting i min kontrakt. Der blir det fagfolk.

takst fra snekker som har sett over jobb er 12000,-.
må en 3-4 nye mdf plater, elektriker inn ifb med stikkontakter på denne veggen.
døren tror jeg skal klare å reddes med å pusse ned å male opp igjen.

   #12
 2 271     Asker     0
Uansett må da elektrikker inn. Det er ikke en gang et spørsmål. Klart at de kanskje kan male døren. Er det noe vann bak mdf, ville jeg sagt at de skal byttes av snekker, og ferdig med det. Så er lite å hente for leietager. Klokken går jo også. Hva er leieprisen. Det er ikke noe argument at det er nye leieboere eller ikke, da du ikke kan fremvise leiligheten slik det er idag.
Signatur
HSt
   #13
 23 919     Lillestrøm kommune     0
Det er en BB bruker som har rapportert at han har reparert nabo leietagers ininnerdører, tettet hull i dør og malt dør. Utleier oppdaget ikke dette når han flyttet hjem igjen.  Slitt maling på et vindu kan også fikses, et annet prosjekt jeg vet noen utleiere fikk hjelp til.

Er det opplagte konstruksjonsfeil som er bakgrunn for skade så er jo dette også en grunn til å diskutere om leietager er ansvarlig.

Malt MDF kan vel i prinsippet også males ?  Spørmålet er hvilken standard utleier faktisk kan kreve.

Uavhengig av dette så er det jo litt smartere av leietagere å kommunisere litt med utleier og finne ut hva som aksepteres av endringer underveis (ref oppheng av diverse ting)
   #14
 923     Nordpolen     1
Da er det jo en vurdering om det er smartest å få noe penger fra leietaker og så reparere selv, noe slitasje må regnes med.I hvertfall den løsningen jeg valgte, etter div møter med advokat