280    9    1  

Solgt vårt første hus, skal disse møblene være med? Bilder i tråden

 272     0
Hei

Vi solgte vår første bolig og var kjempefornøyd med prisen vi fikk, vi har bare solgt leiligheter før og er litt usikker på disse småmøblene. Det eike møblet er vel nesten bare en hylle og det går jeg ut ifra at vi kan ta med oss?

I gangen og på 2 barnerom så har vi likt møbel, dette er klassifisert som oppbevaringsmøbel og ikke garderobe, er dette noe vi også kan ta med oss?

Vanlig garderobeskap på gjesterom, soverom og walk-in er selvfølgelig med ved salg, var bare de små skapene her jeg lurte litt på.

Bilder her: https://imgur.com/a/G2Yi22S

   #2
 4 656     Akershus     0
Grunnregelen er at om det er fastmontert skal det følge med. Men man har anledning til å avtale dette med kjøper....Thag
Signatur
   #7
 21 184     Akershus     0
Her burde megler ha orientert på forhånd. Normalregelen er at fastmontert må bli stående, men alt kan avtales. F.eks. at alle «verdiløse taklys på soverom blir stående, mens arvekrystallkrona i spisestuen ikke inngår i kjøpet.

Uten avtale her vil jeg tro at eikemøbelet i gangen blir stående. Frittstående garderobemøbler kan mdbringes mens knaggerekke og vegghengte hyller blir stående.

Nå er det ofte slik at ny eier foretar en omfattende omminnredning. Slik sett er det ikke gitt at vedkommende er interessert i din eikekommode. Ta en prat med kjøper også om det veggfaste, særlig det md litt personlig stil.
Signatur

   #9
 4 656     Akershus     1
Da jeg solgte huset i 2019 pratet jeg og ny eier sammen direkte. Er lite interessant hva megler måtte si og mene så lenge kjøper og selger er enige, i mitt hode.


.Thag
Signatur
HSt
   #10
 28 779     Lillestrøm kommune     0
Vi pratet også sammen, men etter litt instruks fra megler så jeg var egentlig ikke klar over at kjøleskap  og oppvaskmaskin fulgte med selv om de ikke er helintegrert

Hos meg så overtok vi litt salongbord og løse lamper og så hadde vi ikke snakket om en del tepper men de fulgte ned på kjøpet de også.

Men veggfast og minimum garderobe løsning på hvert soverom og hvitevarer på kjøkken

Når vi solgte leilighet oppdaget vi at kjøper ikke hadde vært på visning, vi byttet ut de nye panelovnene med de gamle som belønning (var nabo over som var kjøper, han måtte ha tilsnakk under visning for å kjøre musikkanlegg ekstraordinært høyt nivå så var ikke synd på han)