4 393    4    0  

Boligmarkedet i Sarpsborg/Fredrikstad

 5     Greåkerdalen     0
Skal flytte sammen med madammen, og da ser vi etter et hus i fredrikstad. Jeg har et hus i sarpsborg som jeg da må selge, og da lurer jeg litt på om noen vet hvordan mulighetene er for å få solgt et 2mills hus i sarp...noen som følger med på dette?

   #1
 827     Kongsberg     0
Det bør jo være fullt mulig å selge et såpass billig hus i en såpass stor by, men jeg har ingen greie på hvordan markedet er i byen.

Her kan du se alle boliger som ligger til salgs i Sarpsborg og hvor lenge de har vært annonsert:

http://boliga.no/result?sort=region2-a&p=1&type=1&minPrice=&maxPrice=&region1=13&region2=105&q=

Signatur
   #3
 839     Østfold     0

Prøv å selge det selv - gå inn på ao.no
Jeg har solgt 3 av mine leiligheter der


Jeg har solgt en leilighet ved å bruke ao.no. Sparte ca 50-60 tusen i forhold til vanlig megler. Men det var litt styr med at man måtte gjøre en del praktiske ting selv.
   #4
 836     Østfold     0
Hvis du går på en hvilken som helst annonse i Sarpsborg, og ser rett under overskriften, så ser du "prisstatistikk". Når du scroller til bunnen der, så finner du "boliger solgt siste 12 mnd". Da kan du se på de som ligner mest på din eiendom. Kartet lar seg flytte på til du finner riktig område.

Jeg følger med annonser i Østfold jevnt og trutt. Og gjorde også dette før vi valgte å flytte "hit ned". Det siste halvåret har boliger blitt solgt overraskende fort. Ligger det i et okei boligområde er det ofte kun en visning og budrunde, og vips er det solgt.  Når noe er solgt etter 10-15 dager, vil det i praksis si rett etter første visning. Ifølge de nye reglene skal jo ikke megler ta imot bud før etter annonsert visning.

Snitt salgstid for området synes jeg kan bli litt misvisende fordi det er endel avsidesliggende boliger som blir liggende 200++ dager før de evt selges.
Signatur