4 154    3    0  

Hus til salgs i tromsø med 69% fratrekk på takst p.g.a llite vedlikehold.

jaf
 4 518     tromsø     0
Hus til salgs med 69% fratrekk= http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=38880377 Det var litt svertesopp innvendig på vegger, men det er jo plast på vegger, så i verste fall må man skifte plater.. Smile Her er en tomt uten hus som er 200m2 mindre (30% mindre?): http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=38879734

   #1
 5 321     Tromsø     0
Vesterliveien er jo på Tromsøs "beste vestkant" så det er imponerende å finne et så dårlig vedlikeholdt hus der, og dette kan være et funn for rette kjøper?

Av hva jeg ser på Finn: Moelvenhus der ingenting eller lite er gjort siden byggeåret (1975).
- Råte i bærende konstruksjon på veranda, må byttes.
- Kledning som ikke har vært beiset på altfor lenge, megler sier den bør byttes. Og da etterisolerer man selv om Moelvenhusene egentlig ikke var/er så ille energimessig. Og bytter vinduer.
- Første etasje: Ekstremt fæle flekkete/slitte gulvbelegg og vegg-til-vegg-tepper, eller er også det grønne på stua gulvbelegg? Lett overflatefornying eller totaloppussing. Bad og kjøkken trenger renovering i følge megler, kjøkken kan med fordel åpnes mot spisestue. Bad kan også utvides mot gang, slik jeg forstår plantegningen.

Underetasje er verst, og sies å ha vært ubebodd i mange år:
- Megler sier det trenges ny drenering, pga. saltutslag på Leca-muren.
- Planløsning: skal man leie ut hele, eller bruke det ene soverommet til høyre for nedre inngang og de store bodene bak selv? I så fall hadde det vært kjekt med trapp til 1. etasje, det ser ut til å mangle.
- Kjøkken med orange fliser og stygt gulvbelegg, minst en skapdør mangler, men ser ikke ut til å være ureparerbart ut. Veggene ser bra ut, her er det ingen skumle flekker, selv om kjøkkenet ligger under bakkeplan. Men, bak Moelvens plasttrukne veggpaneler kan det skjule seg fukt og mugg.
- Stua nede: Mye svarte flekker på vegger og himling. Er det der du mener det er svertesopp? Litt merkelig at det skal være det i framkant av underetasjen (over bakkenivå) når man ikke ser det på kjøkkenet under bakkenivå. Kan det være sot fra et branntilløp? Dette bør undersøkes grundig. Om det er sopp/mugg, bør det nok strippes til muren, renses og bygges opp på nytt.

Ja, dette kan være et funn for nevenyttige, men det er mye å gjøre. Andre kan vurdere tomta verdt hele prisantydningen og rive og bygge en moderne kasse i stedet for å flikke på et Moelvenhus, ikke minst tatt i betraktning tomta du linker til som har omtrent like god beliggenhet og høyere kvadratmeterpris.
Signatur
   #3
 5 321     Tromsø     0

Fy helvete for en pris!


Tomt 378 m2 for 2,49 mill? 6587 kr/m2! Ja, fy gorrhysetykjesatan for en pris. Og tomta har form som et kakestykke, og grensa følger nordveggen til huset på tomta den er skilt ut fra.
( http://webhotel2.gisline.no/gislinewebinnsyn_tromso/ søk på Holtsneia 3)

Men huset til 2,6 mill og snaut 17000 kr/m2? Det er under halvparten av gjennomsnittlig kvadratmeterpris i de delene av Tromsø, dersom man klarer seg med ikke for mye over to millioner til å pusse det opp, er det "billig".
Signatur