Hva er dine erfaringer med privat salg

  • Positivt!
  • Negativt!

HSt
   #11
 25 435     Lillestrøm kommune     1
Det er ulovlig nå med 10% ved kontrakt inngåelse, all betaling ved overtagelse. Du får noen til å ta betaljobben.

HSt
   #13
 25 435     Lillestrøm kommune     1
Endringen er sikkert med i standardkontrakter var mitt poeng, ville bare gjøre TS oppmerksom på dette. Jeg var litt overrasket når det ikke var 10% forskudd som jeg var vant med før. Som i TS sitt tilfelle var det lang tid til overtagelse og med høyere renter ga det jo litt effekt for ca 3 år siden.
   #14
 2 731     Vestlandet     1
Eg har lasta ned 2 kontraktar frå nettet. På begge desse står det 10% ved kontraktinngåing. Eg trudde derfor dette var standard.

Det er ikkje meklar i biletet her, men advokatkontor/bank vil ta betaljobben.

Men nøyaktig kva dokumenter er det eg må få tak i/ordna ved/før salg? Eg ønskjer at alt skal gå riktig for seg, sjølv om eg ikkje vil betala meklar billionar for jobben.
Signatur
   #15
 5 503     1
For å få relevant trafikk til siden din, anbefaler jeg annonser på Facebook og muligens Google. Jeg har brukt annonseringsfunksjon både på begge disse + LinkedIn en del ifm markedsføring av en organisasjon. Det er utrolig enkelt, koster ikke veldig mye (du velger selv), og gir unike muligheter for å treffe ønsket målgruppe.

Eksempel: Du kan sette opp annonser på Facebook til å vises kun til det du mener er målgruppen: Folk i et pesifikt område, kjønn, alder, interesser etc. Så legger du inn et dagsbudsjett. Du betaler enten per visning eller per klikk til dagsbudsjettet er brukt opp.

Noe å vurdere.

Ellers, som andre skriver, annonse på finn.no er jo et must. Det er der alle begynner...
   #16
 2 731     Vestlandet     1
Nokon som veit svar på det eg lurte på?
Signatur