#21
 2 987     Akershus     0
Ryobi opplever jeg er i samme kvalitetsklasse som verktøy fra Meec/biltema osv, dvs. det virker men opplevd kvalitet er laber. Spør deg selv hvor mange slagtrekkere du vil investere i før man kjøper billigverktøy...


jeg vil si at ryobi er opp i kvalitet fra meec o.l, men kun marginalt.


Skulle jeg handlet DIY-kvalitet så hadde Ryobi stått øverst på listen. Jeg synes det har hatt bedre kvalitet enn alle alternativer. Det er også noen hodelengder forran Kina-maskiner som Meec og Biltema.

   #22
 353     Tromsø     0
Har gdx. Fornøyd med den, men hammerene begynner å bli slitt tror jeg. Fordelen med en slagtrekker er ikke at arbeidet går raskere, tvert imot. Fordelen er at du ikke må jobbe mot momentet i maskina. Spesielt hvis du må skru i spesielle vinkler eller på steder hvor du ikke kan støtte maskina godt er slagtrekkeren suveren. Kjærringa foretrekker også slagtrekkeren til generell skruing da hun slipper å rape alle skruene. Har du mye terrasse du skal skru kan jeg anbefale bosch sin 18v skruautomat. Den er sabla god og da skrur du terrassen på et par minutter.
  (trådstarter)
   #23
 34     0
Hei, bumper denne igjen - har landet på at jeg kommer til å gå for blå Bosch da Ryobi kun brukes til hageredskap for øyeblikket.

Men, det er en jungel av modeller så hva skal man gå for? Det blir nok en GDR utgave, men hva er forskjellen på 18V-LI og 18V-160 feks? Begge selges jo til samme pris så og si... Enkelte steder som har begge tar faktisk mer for 18V-LI...