2 522    9    2  

Bosch 18v gsr1800

 874     0
Er dette et god kjøp? 1,5Ah er kanskje litt lite, eller vil det gå fint så lenge en har 2 stk?
Bosch 18v gsr1800 - drill.png - Everlost

   #1
 785     Vestfold     0
Til å være 18V drill er denne ekstremt svak (Torque, max. (hard/soft) 34 / 15 Nm) og det er en kjip versjon (ikke led lys og ikke batteriindikator). Den er bare marginal sterkere enn den lille (og hendige) 10,8 V GSR drillen til Bosch som du finner til omtrent samme pris med 2 batterier og lader. Etter mitt syn så vanner Bosch ut egen merkevare ved å selge et slikt produkt med blå farge (som skal være "proff" verktøy.)
Skulle jeg hatt en 18V drill ville jeg holdt meg unna denne, men den er sannsynligvis ikke hverken et bedre eller dårligere kjøp enn andre batteridriller som annonseres til 1200-1500 kroner i reklamebladene som byggsjappene jevnlig sender ut.
  (trådstarter)
   #2
 874     0
Godt poeng, ønsker i første omgang å kjøpe en drill som har litt større bruksområde. Kan heller suplere med en "monteringsdrill" ved behov. Irriterende at det selv innenfor samme merke finnes mange ulike 18volts maskiner. Ikke lett å finne frem...
   #3
 544     Nedre Romerike     0
Enig med arneha113 angående moment (eller fravær av moment). Kom over samme drill på tilbud en gang i fjor men fant heldigvis spec'en på nett før jeg slo til. Tror til og med min gamle grønne 14,4 V maskin var kraftigere. Endte forøvrig opp med en GSR 18 V-LI av samme merke som jeg er veldig fornøyd med.
  (trådstarter)
   #4
 874     0
Jeg vurderer den GSR 18 V-li, men det finnes jo så mange ulike versjoner av den også... med og uten trådløs lader, børster etc... Men blir nok at jeg kjøper den. Er det noen form for lufting bak på den drillen? Det irriterer meg at Makita har lufting bak, så når en trenger å hjelpe drillen litt ved å legge press bak på den, så går den jo varm.
   #5
 544     Nedre Romerike     1
Den har lufting på bakdelen men ikke på baksiden. Ellers har jeg hverken trådløs lading eller børsteløs motor. Er ikke sikker men tror at modell med børsteløs motor er GSR 18 VE-LI.
   #6
 785     Vestfold     1
Med mindre man er utstyrsfrik så mener jeg det er overkill med trådløs lading og børsteløs motor til vanlig hobbybruk. Dette er features som fortsatt er høyt priset av leverandørene.
   #7
 1 011     Hosle     0
Synes også denne virker som "wannabe" blå Bosch. Bosch Norge har den ikke i sortimentet sitt heller. Men sikkert bra nok for mange å ha i heimen til litt forefallende drilling.

   #9
 1 011     Hosle     0
Men sikkert bra nok for mange å ha i heimen til litt forefallende drilling.


Skal ikke kimse av forefallende drilling...De beste hullene blir ofte til under slik aktivitet Grin


Kom på en sang Øystein Sunde hadde en gang om han som kjøpte drill med alt mulig ekstrautstyr. Etter noen timer kom han far opp fra kjelleren og klagde: Blir jo bare høl med denna møkkadrillen!
   #10
 785     Vestfold     0
Et tips om noen fortsatt planlegger å kjøpe 18V batteridrill. Var innom Bauhaus i helga og så de hadde en Metabo BS 18 Li med 2 x 2 Ah batterier, lader, og koffert med masse bor og bits på kampanje til 1499.
For meg så dette ut som et godt kjøp, og jeg har gode erfaringer med garantiordningen til Bauhaus.
Har ikke noe erfaring med Metabo batteriverktøy, men det jeg har prøvd med ledning virker å være bra.