401    6    3  

Bosch GDX 18V-LI eller EC?

 123     0
Spørsmålet er egentlig så enkelt som tittelen; kan de av dere som er Bosch-gutter (evt. jenter) si meg om jeg burde kjøpe LI eller EC-varianten av denne maskinen? EC er børsteløs, og jeg ville i utgangspunktet ha nettopp det, men så ser jeg prisene på disse er lavere, og da begynner jeg å lure på om det er noe galt med de?

Takk for tips!
Signatur

   #1
 1 208     0
Jeg har EC-varianten, solo. Ga vel drøye 2000,-. Superfornøyd med den, bruker den til praktisk talt alt av skruing.
  (trådstarter)
   #2
 123     0
Men hva er egentlig forskjellen, Jens?

(Sånn reint bortsett at EC er børsteløs selvfølgelig, hva er den praktiske forskjellen?)
Signatur
   #3
 1 208     1
EC er litt kortere og litt sterkere. Jeg tror det er pga. at volum og tilbud er innrettet mot EC-modellen at den er rimeligere. Tipper den andre modellen utgår om ikke så lenge.
  (trådstarter)
   #4
 123     0
Jeg kjøpte en pakke under Black Friday som inneholdt LI GSR og EC GDX. Jeg fikk ordrebekreftelse også, men de har sendt en LI GDX, så jeg vurderer å ta runden for å få byttet den med en EC. Mye heller til at jeg gjør det bare på prinsippene, men jeg stusset litt når jeg så prisen. LI på vei ut av markedet burde ikke koste like mye som en oppgradert modell, i mitt hode, så jeg lurte på om EC-modellen var blitt upopulær på noen måte.
Signatur
   #5
 79     Å vestland, vestland     1
Du skal såklart få ein EC. Som bestilt..
LI er som sagt utgående.
GDR 18 V-LI har f.eks kostet 850-990,- den siste tiden.
Min GDR 18 V-LI er kjøpt ny i butikk til 1000,- og er produsert i 2011..
Signatur
  (trådstarter)
   #6
 123     1
Takker, Vossingen! Det er litt vanskelig å se på priser nå som ting er stilt opp enten for å tjene penger på jula, eller for å ha kunstig høye "tilbud", i tillegg at det jo er vanskelig nok å sortere mellom solo og forskjellige batteristørrelser...

Da går jeg for å bytte.
Signatur